Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης απαντά με αριθμούς στις κατηγορίες του Προεδρικού Μεγάρου: Δόθηκαν 3375 διαβατήρια από τον Αναστασιάδη

File photo: Ο Γενικός Ελεγκτής της Κυπριακής Δημοκρατίας, Οδυσσέας Μιχαηλίδης. Πηγή φωτογραφίας: Φιλελεύθερος




Με παράθεση αριθμών απαντά ο Γενικός Ελεγκτής, Οδυσσέας Μιχαηλίδης, στις κατηγορίες της Κυβέρνησης του Νίκου Αναστασιάδη ότι η έκθεσή του ήταν ανεπαρκής.

Και αυτό, όπως ανέφερε το Προεδιρκό Μέγαρο, επειδή δεν ασχολήθηκε με το σύνολο των συμμετεχόντων στη διαδικασία του Κυπριακού Επενδυτικού Προγράμματος» ενώ «ο χρόνος που ο Γενικός Ελεγκτής επιλέγει τη δημοσιοποίηση της έκθεσης για πολλοστή φορά γίνεται σε προεκλογική περίοδο με την πολιτική εκμετάλλευση να είναι ήδη εμφανής», όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μάριος Πελεκάνος.

Συγκεκριμένα ο Γενικός Ελεγκτής αναφέρει σε ανάρτησή του ότι «το πρόγραμμα εισήχθη ως μαζικό σχέδιο πολιτογραφήσεων τον Μάιο του 2013, οπότε και άλλαξε ριζικά μορφή με κριτήρια που δημοσιεύονταν στην Επίσημη Εφημερίδα.  Ιδού αριθμοί ανά Κυβέρνηση. Γι αυτό ας σταματήσει ο ΚΕ να βλέπει πολιτικές σκοπιμότητες στα ευρήματα μας».

Και παραθέτει τον πιο κάτω πίνακα στον οποίο φαίνεται πως δόθηκαν 3375 διαβατήρια επί διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη, 137 επί διακυβέρνησης Δημήτρη Χριστόφια και πέντε επί διακυβέρνησης Τάσσου Παπαδόπουλου.

Το Προεδρικό Μέγαρο της Λευκωσίας απαντά για το μεγάλο σκάνδαλο: Γίνεται σε προεκλογική περίοδο, εμφανής η πολιτική εκμετάλλευση!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: