Ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ επισκέφθηκε το στρατηγικό λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

O πρόεδρος του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης Κωνσταντίνος Χατζημιχαήλ υποδέχεται τον γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ Φωτογραφία via twitter.com/chatzimichail_k/status




Το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης έχει καταστεί τους τελευταίους μήνες ένας εξαιτερικά στρατηγικός ενεργειακός και στρατιωτικός κόμβος.

Οι συμφωνίες των ΗΠΑ με την Ελλάδα για την προώθηση από αυτό στρατιωτικών δυνάμεων στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων και της Ευρώπης το κατατάσσουν μεταξύ των κρίσιμων σημείων του πλανήτη για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ.

Στη λογική αυτή, το επισκέφθηκε ο γερουσιαστής Μπομπ Μενέντεζ, πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ που βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές.

Ο Μπομπ Μενέντεζ έφτασε στον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του και τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζορτζ Τσούνη. Εκεί περιηγήθηκε στον χώρο και ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Οργανισμού, Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ, και τον διευθύνοντα σύμβουλο, Κωνσταντίνο Χαντζηκωνσταντίνου, για τις αφίξεις που αφορούν το λιμάνι.

Νέος καταπέλτης από Μενέντεζ για Τουρκία και S-400: Παραβιάζει τις κυρώσεις, μεγάλο λάθος, κίνδυνος για Ευρώπη και ΝΑΤΟ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: