Ο Ερσίν Τατάρ πλακώθηκε και με τους ποδοσφαιρικούς “παράγοντες” του ψευδοκράτους: Σύγκρουση μέχρις εσχάτων…

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ, με εκπροσώπους του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Τουρκίας. Photo via Ersin Tatar, @ErsinrTatar




Αντιπαράθεση ξέσπασε ανάμεσα στον κατοχικό ηγέτη Ερσίν Τατάρ και τον παράνομο «πρόεδρο» της παράνομης «ομοσπονδίας ποδοσφαίρου», Χασάν Σέρτογλου.

Αφορμή ήταν οι επικρίσεις του τελεταίου προς τον Τατάρ και την αναφορά ότι δεν εκπροσωπεί την ποδοσφαιρική κοινότητα στους 5ους Αγώνες Ισλαμικής Αλληλεγγύης στο Ικόνιο, στους οποίους δεν προσκλήθηκαν να συμμετάσχουν Τουρκοκύπριοι αθλητές, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Γενί Ντουζέν».

Όπως αναφέρει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δηλώσεις του στο τουρκικό κανάλι TGRT χθες στην Άγκυρα, ο κ. Τατάρ απαντώντας στον κ. Σέρτογλου είπε ότι μετέβη στο Ικόνιο για να παραστεί στην τελετή έναρξης των 5ων Αγώνων Ισλαμικής Αλληλεγγύης και να έχει διάφορες επαφές.

Απαντώντας στις αναφορές του Τατάρ, ο Σέρτογλου είπε απευθυνόμενος στον κατοχικό ηγέτη «σταμάτα πια να κρύβεσαι πίσω από την σημαία και την Τουρκία όποτε δυσκολεύεσαι. Είναι μάταιες οι προσπάθειές σου να με παρουσιάσεις εχθρό της Τουρκίας. Όποιος με ξέρει το ξέρει».

Αναφέροντας ότι το θέμα είναι η τουρκοκυπριακή νεολαία και το μέλλον των Τουρκοκυπρίων, ο Σέρτογλου είπε ότι ο Τατάρ πρέπει να γνωρίζει ότι ο ίδιος εξελέγη στην παράνομη «προεδρία» της παράνομης «ομοσπονδίας» με τις ψήφους 31 μελών από τα 32 που διαθέτει και διεξάγει έναν «έντιμο αγώνα» για την νεολαία της «χώρας», όπως χαρακτήρισε το ψευδοκράτος, εδώ και 12 χρόνια.

«Αντιπροσωπεύομε πέραν των 20 χιλιάδων αδειούχων ποδοσφαιριστών, χιλιάδες προπονητές, διοικητικούς παράγοντες, προέδρους σωματίων και διαιτητές», πρόσθεσε.

«Σκοπός μου δεν είναι η πολεμική με τον κ. Τατάρ. Όμως, η προσωποποίηση του θέματος και η προσπάθεια παρουσίασης του προσώπου μου και της ποδοσφαιρικής κοινότητας ως οπαδούς των Ελληνοκυπρίων είναι με μια λέξη έλλειψη πληροφόρησης», υποστήριξε ο Σέρτογλου,

Πρόσθεσε ότι η παράνομη «ομοσπονδία» του αγωνίζεται για άρση των λεγόμενου «εμπάργκο» σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας τους τελευταίους μήνες, όμως φαίνεται ότι ο Τατάρ δεν το γνωρίζει αυτό.

Ο Ερντογάν “σπρώχνει” τον κατοχικό ηγέτη: Τον είχε δίπλα του, επέβαλε “συνάντηση” με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: