Να πάρει θέση ο ΣΥΡΙΖΑ για τους επιθέσεις κατοίκων προς τους εργαζόμενους του μετρό στα Εξάρχεια ζητά η Νέα Δημοκρατία

Κάτοικοι των Εξαρχείων κάνουν πορεία διαμαρτυρίας στους δρόμους της γειτονιάς διαμαρτυρόμενοι για τα έργα του μετρό που γίνονται στην περιοχή. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ερώτηση προς τον ΣΥΡΙΖΑ απηύθυνε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τα επεισόδια που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες στα Εξάρχεια λόγω του μετρό.

Μεταξύ άλλων, στην σχετική ανακοίνωση το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται στους πολίτες που αντιδρούν, χαρακτηρίζοντάς τους οπισθοδρομικούς και διερωτάται για ποιον λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει λάβει ακόμη θέση για τις επιθέσεις εναντίον των εργαζομένων του εργοταξίου από τους κατοίκους.

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του μετρό στα Εξάρχεια.

Ένα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα.

Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός μετρό στα Εξάρχεια;

Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ερώτηση της Ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ για τις παρακολουθήσεις από την ΕΥΠ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: