Οικονόμου για Τσίπρα: H πολιτική ελαφρότητα σε όλο της το μεγαλείο * Στη βουλή υπεύθυνη και θεσμική απάντηση για παρακολουθήσεις

FILE PHOTO:Ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών και ανταποκριτών ξένου Τύπου, στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2022. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΦΩΤΗΣ ΠΛΕΓΑΣ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗΣ




Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου προκάλεσε ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα για την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κατηγορεί τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική ελαφρότητα και τονίζει ότι αύριο θα δοθεί στη βουλή “υπεύθυνη και θεσμική” απάντηση.

Αναλυτικά η δήλωση Οικονόμου:

Ο κ. Τσίπρας παρέμεινε άφωνος για το θεσμικό ατόπημα μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  του στην επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Μια μέρα μετά από αυτό το γεγονός και μια μέρα πριν τη συζήτηση που ο ίδιος έχει ζητήσει στην Βουλή, εμφανίζεται με animation. Η πολιτική ελαφρότητα σε όλο της το μεγαλείο. Τα υπόλοιπα αύριο. Σοβαρά, θεσμικά και υπεύθυνα.

Η ανάρτηση Τσίπρα

Με ένα βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας , μία ημέρα πριν την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στην Βουλή, επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την υπόθεση των παρακολουθήσεων κάνοντας λόγο για “υποκρισία “.

 

Καχύποπτη η Κομισιόν για το Μαξίμου Gate: Υπό αξιολόγηση η απάντηση των ελληνικών αρχών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: