Φοβερή πρόβλεψη Χουλουσί Ακάρ στην γραμμή κάνουμε το άσπρο – μαύρο: “Κάτι σκαρώνει η Ελλάδα εναντίον της Τουρκίας”..!

FILE PHOTO: Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. EPA. STEPHANIE LECOCQ




Με την γνωστή τακτική της πλήρους αντιστροφής της πραγματικότητας, για μια ακόμη φορά η Άγκυρα μέσω του υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, ανακαλύπτει… τρόπο να κατηγορήσει εκ νέου την Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η Αθήνα «κάτι σκαρώνει» σε βάρος της Τουρκίας, όπως αναφέρει το Anadolu στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Όλα αυτά τη στιγμή που η Άγκυρα εκδίδει παράνομες NAVTEX ενώ ετοιμάζει το πλωτό γεωτρύπανο Αμπτουλχαμίντ Χαν για έρευνες στην Ανατολική Μεσόγειο.

Μάλιστα, ο Ακάρ, αφού έχει βγάλει το συμπέρασμα ότι εν ολίγοις η Ελλάδα ετοιμάζει προκληση κατά γης Άγκυρας, καλεί την Αθήνα να ενεργήσει με βάση τις «σχέσεις καλής γειτονίας»…. τις οποίες οι πάντες γνωρίζουν πόσο σέβεται η Τουρκία!

«Η Αθήνα σκαρώνει κάτι εναντίον της Άγκυρας, καθώς πενταπλασιάζει τον αμυντικό προϋπολογισμό της», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπογραμμίζοντας ωστόσο προς τόνωση του εθνικού αισθήματος,  ότι «αυτό δεν θα είναι αρκετό απέναντι στις τουρκικές δυνάμεις». 

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας πρόσθεσε ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για τους συμμάχους της, ενώ τόνισε ότι τα ζητήματα μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας δεν πρέπει να επηρεάζουν τις σχέσεις ΕΕ και ΝΑΤΟ με την Άγκυρα.

Σ ό,τι αφορά στην αγορά μαχητικών αεροσκαφών F-16 από τις ΗΠΑ είπε ότι η Ελλάδα προσπάθησε ανεπιτυχώς να πείσει τις Ηνωμένες Πολιτείες να μην πουλήσουν F-16 στην Τουρκία και προανήγγειλε συνάντηση σε τεχνικό επίπεδο αντιπροσωπειών της Τουρκίας και των ΗΠΑ στις 15 Αυγούστου.

Με πληροφορίες από Anadolu

Δοκιμές κάνει το Αμπτουλχαμίντ Χαν προς το παρόν: Θα παραμείνει στην ανατολική Μεσόγειο μέχρι τις 4-5 Αυγούστου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: