Ανασκευάζει ο Αθανασίου: Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου

File Photo Ο βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου ΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Ανακοίνωση μετά τον σάλο που προκάλεσε η δήλωσή του αναφορικά με τις παρακολουθήσεις εξέδωσε ο β’ αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος. Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας» αναφέρει συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται πως ο Χαράλαμπος Αθανασίου εξέφρασε την άποψη ότι βουλευτές μπορούν να τίθενται υπό παρακολούθηση, αν συντρέχει ζήτημα εθνικής ασφάλειας.

Ο κ. Αθανασίου έφερε, μάλιστα το παράδειγμα των Μουσουλμάνων βουλευτών, λέγοντας: «Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξου. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος -δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή- προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια».

Ολόκληρη η ανακοίνωση

“Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησατον πατριωτισμό τωνσυναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα  με σαφήνεια  ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας.”

Σάλος από τις δηλώσεις Αθανασίου για τους βουλευτές της μειονότητας: Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: