“Σκοτώνονται” στην ποδιά της κ. Σκορδά ο Σκάι, ο Στάρ αλλά και το Mega: Έχει πρόταση και από το OPEN;

Η παρουσιάτρια Φαίη Σκορδά. Φωτογραφία ΑΝΤΕΝΝΑ




Μετά από εννέα χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας, η Φαίη Σκορδά αποχαιρέτησε την οικογένεια του ΑΝΤΕΝΝΑ.

Μια μακροχρόνια συνεργασία έκλεισε την Παρασκευή, μετά την ανακοίνωση του καναλιού για την αποχώρηση της γνωστής παρουσιάστριας από το «Πρωινό».

Το ερώτημα είναι σε ποιο κανάλι θα καταλήξει. Λέγεται ότι “σκοτώνονται” στην ποδιά της ο Σκάι, ο Στάρ αλλά και το Mega. Σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στην κούρσα της διεκδίκησης της παρουσιάστριας και το κανάλι OPEN.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Φαίη Σκορδά. Η αγαπημένη παρουσιάστρια υπήρξε για 9 χρόνια στην πρώτη γραμμή της ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 και αποτελούσε μέλος της οικογένειάς του. Ο σταθμός την ευχαριστεί για τη συνεισφορά της και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα», σημείωνε η ανακοίνωση του καναλιού.

Με τη σειρά της, η Φαίη Σκορδά έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τους συνεργάτες της, αλλά και τον σταθμό που τη φιλοξένησε για τόσα χρόνια.

Ειδικότερα, δημοσίευσε μία σειρά με φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της στην τηλεόραση με φίλους, αλλά και συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

«Αληθινές αγκαλιές! Αυτό κρατάω», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Οι συνεργάτες της την αποχαιρέτησαν κι εκείνοι μέσω των social media. Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Μπάκας, ο Τάσος Τεργιάκης και η Φωτεινή Πετρογιάννη έστειλαν τα δικά τους μηνύματα στη Φαίη Σκορδά.

Ο Γρηγόρης Μπάκας δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε: «Ψάχνω να βρω λέξεις για να γράψω όσα νιώθω για σένα. Σορυ αλλά δεν βρίσκω. Το ευχαριστώ είναι λίγο. Φαίη μου, τιμή μου που σε γνώρισα από κοντά. Ένα χρόνο μαζί σου. Πήρα όσα έψαχνα να βρω 23 χρόνια τώρα! Εις το επανιδείν».

Ο Τάσος Τεργιάκης με τη σειρά του έκανε και εκείνος μια ανάρτηση μαζί της.

«Μέχρι να μου τηλεφωνησεις πριν από 1,5 χρονο και να μου ζητήσεις να συνεργαστουμε δεν σε ήξερα πολυ καλά.. σε θυμόμουν ομως από το alter προ 20 ετιας… τώρα όμως μπορώ να πω με σιγουριά ότι @fayskorda είσαι σπουδαία γυναίκα, δυναμική φωνή της λογικής, φοβερή επαγγελματίας και πάνω από όλα εκεινη που μπορεί να ακουμπήσεις, να νιώσεις γαλήνη, ασφάλεια και να εμπνευστεις.. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… εις το επανιδειν λοιπόν…», έγραψε κάτω από μια σειρά κοινών τους φωτογραφιών.

Ο σεφ της εκπομπής, Πέτρος Συρίγος, αποχαιρέτησε κι εκείνος την παρουσιάστρια με ένα post στο Instagram. «Ένα μεγααααααλο ευχαριστώ!», έγραψε σε ένα κοινό τους στιγμιότυπο.

Τέλος, η Φωτεινή Πετρογιάννη την ευχαρίστησε για όσα έχει κάνει για εκείνη. «Για όλα αυτά που ο κόσμος ξέρει και κυρίως για όλα αυτά που δεν ξέρει, σ’ ευχαριστώ Φαίη Σκορδά», ανέφερε σε story που δημοσίευσε στο Instagram.

Σύντομα στο κανάλι OPEN: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι, η Συνέχεια” (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: