Σε παραζάλη ο Ερντογάν: Η παγκόσμιας εμβέλειας εξουσία της Τουρκίας είναι σημαντική και πολύτιμη

Ο ισλαμιστής πρόεδρος της Τουρκίας με φόντο τις απαραίτητες τουρκικές σημαίες. Φωτογραφία Τουρκική Προεδρία




«Υπάρχει τώρα μια Τουρκία που δεσμεύεται στους στόχους της με την ισχυρή υποδομή που διαθέτει σε κάθε τομέα από την εκπαίδευση και την υγεία μέχρι την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη, τις μεταφορές, την ενέργεια. αστικοποίηση και κοινωνική βοήθεια. Οι τρομερές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση, η παγκόσμια κρίση υγείας και ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, έχουν καταστήσει την εξουσία που έχει στην κατοχή της η Τουρκία πιο ουσιαστική και πολύτιμη».

Αυτά δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκία Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια συνάντησης διαβούλευσης και αξιολόγησης στην Άγκυρα με πρώην δημάρχους που πρόσκεινται στο κυβερνητικό κόμμα.

Υπογραμμίζοντας ότι η σημερινή Τουρκία μπορεί να διαμορφώσει το δικό της όραμα και να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς αυτό το όραμα, ο Ερντογάν είπε: «Υπάρχει τώρα μια Τουρκία που κλειδώνει τους στόχους της με την ισχυρή υποδομή που διαθέτει σε κάθε τομέα, από την εκπαίδευση και την υγεία μέχρι ασφάλεια, δικαιοσύνη, μεταφορές, ενέργεια, αστικοποίηση και κοινωνική βοήθεια».

Ο Ερντογάν, αποδεικνύοντας ότι έχει χάσει κάθε αίσθηση πραγματικότητας  τόνισε : «Οι τρομερές προκλήσεις σε όλο τον κόσμο, όπως η παγκόσμια οικονομική κρίση, η παγκόσμια κρίση υγείας και ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας, έχουν καταστήσει την εξουσία που έχει στην κατοχή της η Τουρκία πιο σημαντική και πολύτιμη. Η Τουρκία είναι πιο κοντά από ποτέ στο να πάρει τη διακεκριμένη θέση της ανάμεσα στις 10 πιο ανεπτυγμένες χώρες στον κόσμο».

Με πληροφορίες από tccb.gov.tr

«Αν φύγει ο Μπόρις, φεύγει και το Brexit» δηλώνει, εν όψει διεργασιών για νέα πρόταση μομφής, ο υπαρχηγός της Θάτσερ (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: