Πολύ σημαντική η συνάντηση του Κασουλίδη με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης, είχε συνάντηση στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τον ομόλογό του κ. Abdullah bin Zayed είχε την Παρασκευή. Φωτογραφία υπουργείο Εξωτερικών, Cyprus MFA, @CyprusMFA




Συνάντηση με τον ομόλογό του των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων κ. Abdullah bin Zayed είχε την Παρασκευή ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ιωάννης Κασουλίδης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Υπουργείου Εξωτερικών στο Twitter, στη συνάντηση του κ. Κασουλίδη με τον κ. Abdullah bin Zayed επαναβεβαιώθηκε η ολοένα και πιο ενισχυμένη στρατηγική εταιρική σχέση.

Προστίθεται ότι ήταν μια εξαιρετική συνάντηση κατά την οποία έγινε μια ειλικρινής συζήτηση σχετικά με την αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αναζήτηση ευκαιριών που υπάρχουν στην περιοχή.

Εξάλλου, ο κ. Κασουλίδης είχε χθες συνάντηση με τον Anwar Gargash, πρώην Υπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ και νυν σύμβουλο του Προέδρου των ΗΑΕ.

Σε ανάρτησή του, ο κ. Κασουλίδης αναφέρει ότι είχαν μια χρήσιμη ανταλλαγή απόψεων πάνω σε στρατηγικά θέματα όπως το θέμα της Ουκρανίας και η ασφάλεια στον Κόλπο. Υπάρχει δέσμευση, αναφέρει, για στενή συνεργασία με τον στρατηγικό μας εταίρο τα ΗΑΕ για ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τις προοπτικές μιας περιφερειακής πολυμερούς.

Κύπρος: Συγκλίσεις στη συνομιλία του Χριστοδουλίδη με τον Πρόεδρο και την ηγεσία της ΔΗΠΑ, πάνε για συνεργασία;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: