“Πάω, πήγαινε, έφυγε”: Γέμισαν τα κοινωνικά δίκτυα στη Βρετανία με “αποχαιρετιστήρια” στον Μπόρις Τζόνσον(φωτο)

File photo O Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον EPA, STR UK AND IRELAND OUT μέσω ΚΥΠΕ




Μπόρις Τζόνσον! Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ξεσπούν αμέσως από μιμίδια στο άκουσμα του Μπόρις Τζόνσον ότι θα παραιτηθεί από την πρωθυπουργία ΣΗΜΕΡΑ

Το hashtag #BorisGoneson έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, με έναν χρήστη να περιγράφει το «νέο σύνθημα των Tory» ως «Going, Go, Gone».

Μια άλλη ταινία τρόμου ανέφερε το Jaws απεικονίζοντας τον αισιόδοξο δήμαρχο της ταινίας στο Amity Island έξω από την Downing Street.

Αναφερόμενος στη στιγμή που ο δήμαρχος υποσχέθηκε ότι οι παραλίες ήταν ασφαλείς πριν χτυπήσει ξανά ο καρχαρίας, το tweet έγραφε: «Το υπουργικό συμβούλιο είναι ανοιχτό και όλοι περνούν υπέροχα».

Ένας χρήστης έγραψε «Ο Μπόρις προσπαθεί να μοιράσει υπουργικές θέσεις», με την εικόνα ενός άνδρα να τσουγκρίζει σημειώσεις παντού.

Ένας τρίτος ανέφερε χαριτολογώντας τον πρόεδρο της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky, απεικονίζοντάς τον να λέει: «Το θέμα είναι Μπόρις, ότι το έχεις επισκεφτεί ήδη αρκετές φορές».

Αναφερόταν σε προηγούμενες επισκέψεις του κ. Τζόνσον στο Κίεβο, οι οποίες συνέπεσαν με την εσωτερική κριτική του πρωθυπουργού, πυροδοτώντας ισχυρισμούς ότι τα ταξίδια ήταν απόπειρες αποσπάσεως της προσοχής από τον κακό Τύπο.

Ένα άλλο μιμίδιο ακουμπούσε το διάσημο σύνθημα του κ. Τζόνσον για το Brexit, λέγοντας «Get Exit Done» πάνω από μια φωτογραφία του πρωθυπουργού να βγαίνει από το Νούμερο 10.

Με πληροφορίες από dailymail.co.uk
Ελλάδα Αθήνα 

Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον παραιτείται, σύμφωνα με το BBC και βρετανικά ΜΜΕ: Εντός των επομένων ωρών οι δηλώσεις του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: