Κρατική αδιαφορία στη Σκιάθο για το παιχνίδι των ανόητων με τα αεροπλάνα: Νέος τραυματισμός τουρίστριας [video]

Στιγμιότυπο από το νέο περιστατικό έξω από το αεροδρόμιο της Σκιάθου, την ώρα που συνεργείο του ΟPEN TV έκανε ρεπορτάζ για τους πρόσφατους τραυματισμούς… Screenshot via YouTube/OPEN TV




Mονο μέσα στις τελευταίες μέρες έγιναν γνωστά τρια περιστατικά τραυματισμών στη Σκιάθο, κατά τη διάρκεια του ανόητου τοπικού “σπόρ” παρακολούθησης των απογειώσεων και προσγειώσεων αεροσκαφών σε απόσταση αναπνοής από τους αεροδριαδρόμους.

Το σπορ βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και χρόνια. Οι τραυματισμοί είναι συνεχείς. Ωστόσο, προσφάτως, ο βαρύς τραυματισμός Βρετανίδας τουρίστριας που λόγω της ισχύος των ριπών  από τις τουρμπίνες αεροσκάφους έπεσε και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, το θέμα ήρθε και πάλι και στην επικραιότητα.

Είχε προηγηθεί το περιστατικό που περιπατητής παρασύρθηκε με δύναμη και τραυματίστηκε.

Σε ολόκληρη την περιοχή έχουν τοποθετηθεί πινακίδες που προειδοποιούν για τον κίνδυνο. «Κίνδυνος. Σας παρακαλώ αποφύγετε τις ριπές του αεροπλάνου», γράφουν οι πινακίδες, οι περισσότεροι όμως τις αγνοούν, κυρίως επισκέπτες που σπεύδουν στο σημείο για να τραβήξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και selfie.

Παρά τους συνεχείς τραυματισμούς, όμως, φαίνεται πως δεν “ιδρώνει το αφτί” ούτε εκείνων που συνεχίζουν την παρακολούθηση των αεροσκαφών, αλλά ούτε και της αστυνομίας. Ουδείς ενοχλεί τους ανόητους  πέραν των πινακίδων…

Όπως μπορείτε να δείτε λοιπόν στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπομπή «Τώρα ό,τι Συμβαίνει» στην τηλεόραση του OPEN, ένα αεροπλάνο έχει πάρει θέση και ετοιμάζεται να ξεκινήσει την διαδικασία απογείωσης, με τους τουρίστες να είναι εξωτερικά του αεροδρομίου, αλλά πολύ κοντά.

Όταν οι τουρμπίνες παίρνουν μπροστά, μία από τις γυναίκες που βρισκόταν στο σημείο, παρασύρεται και πέφτει κάτω, ευτυχώς όμως χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά. Αυτή τη φορά.

Με πληροφορίες από ethnos.gr/OPEN TV

Ανόητο παιχνίδι στη Σκιάθο: Στέκονται πίσω από τις τουρμπίνες αεροπλάνων που απογειώνονται για να τους πετάει στη θάλασσα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: