Και άλλα έγγραφα για την συνωμοσία τουρκοποίησης της Κύπρου έχουν οι ερευνητές: H ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στο Omega (video)

FILE PHOTO: Ιστορική φωτογραφία… Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκος Αναστασιάδης μαζί με τον Τούρκο Υπουργό Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στη Διάσκεψη για το Κυπριακό, στο Crans Montana της Ελβετίας, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ




Ο αρθρογράφος της Hellas Journal και ανταποκριτής μας στο Λευκό Οίκο, Μιχάλης Ιγνατίου ανακοίνωσε από το δελτίο του Omega της Κύπρου, ότι η ερευνητική ομάδα της οποίας ηγείται έχει στην κατοχή της όλα τα πρακτικά του δείπνου στο Κραν Μοντανά.

Ήταν σ’ αυτό το μοιραίο δείπνο που ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου είπε κατάμουτρα στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες ότι η κατοχική δύναμη δεν θα δεχθεί αποχώρηση των στρατευμάτων του Αττίλα, ούτε αποδέχεται τον τερματισμό των εγγυήσεων και των επεμβατικών “δικαιωμάτων”.

Ο κ. Ιγνατίου μας δήλωσε τα εξής:

“Θα έλεγα πως είμαι από τους λίγους που είχα την τύχη να μελετήσουν όλο το πακέτο των απόρρητων εγγράφων του «Φακέλου Κραν Μοντανά». Έχω στην κατοχή μου και το έγγραφο με τους απομαγνητοφωνημένους διαλόγους της τελευταίας -παρά λίγο- μοιραίας νύχτας για την Κύπρο. Είναι ένα πολυσέλιδο κείμενο. Προς το παρόν είμαστε στο στάδιο της επιβεβαίωσης κάποιων πολύ δυσάρεστων λεπτομερειών. Χωρίς την επιβεβαίωση ΔΕΝ μπορεί να δημοσιευθεί το κείμενο. Εμείς θα επιμένουμε να διατηρούμε τη σοβαρότητά μας”.

Στην συνομιλία του με την παρουσιάστρια ειδήσεων του Omega ο αρθρογράφος της Hellas Journal, αποκάλυψε επίσης ότι ο ειδικός αντιπρόσωπος του κ. Γκουτέρες, ο Έσπερ Μπαρθ Άιντα εξαπάτησε και τον ίδιο τον γενικό γραμματέα του ΟΗΕ.

Δέστε την συνομιλία στο κανάλι Omega TV:

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: