“Καυγάς” Μαυρογιάννη-ΔΗΣΥ για τα 100 “θα” του ΑΒέρωφ Νεοφύτου: Ο κύκλος της διακυβέρνησης σας έκλεισε…

File Photo: Ο υποψήφιος πρόεδρος Ανδρέας Μαυρογιάννης. Φωτογραφία ΚΥΠΕ




Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τις εξαγγελίες του προέδρου του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου εξέδωσε το Εκλογικό Επιτελείο του ανεξάρτητου υποψήφιου, Ανδρέα Μαυρογιάννη.

Όπως αναφέρει, ο κ. Νεοφύτου ζητά την ψήφο των πολιτών για να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν επί της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού. Τονίζει ταυτόχρονα ότι ο κ. Νεοφύτου οφείλει να απαντήσει στο γιατί απέτυχε να το πράξει μέχρι σήμερα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Μαυρογιάννη

Ο κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, μέσα από τις χθεσινές του εξαγγελίες ζητά ουσιαστικά παράταση της παρούσας διακυβέρνησης για να εφαρμόσει πολιτικές που δεν εφαρμόστηκαν τα τελευταία 10 χρόνια.

Την ίδια ώρα ζητά την ψήφο των πολιτών για να επιλύσει προβλήματα που δημιουργήθηκαν επί της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Αυτό στο οποίο οφείλει να απαντήσει ο κ. Νεοφύτου, είναι γιατί απέτυχε να το πράξει μέχρι σήμερα.

Δέκα χρόνια ήταν αρκετά. Ο κύκλος της διακυβέρνησης του Δημοκρατικού Συναγερμού κλείνει, δημιουργώντας την ανάγκη για αληθινή αλλαγή.

Ο Ανδρέας Μαυρογιάννης είναι η έντιμη επιλογή για την προοδευτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

  • ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΔΗΣΥ;

Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις.

Τα παραπάνω ανέφερ ο Δημοκρατικός Συναγερμός στον Ανδρέα Μαυρογιάννη ο οποίος σχολίασε τις εξαγγελίες του κ. Νεοφύτου αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο κύκλος της διακυβέρνησης ΔΗΣΥ κλείνει.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Μετά την ανακοίνωση – σύνθημα του ΑΚΕΛ ακολουθεί και ο υποψηφίος του με παρόμοιου ύφους ανακοίνωση.

Υποπίπτει, δυστυχώς, και ο κ. Μαυρογιάννης στη προσπάθεια του ΑΚΕΛ για στείρα αντιπαράθεση. Παροτρύνουμε και τον κ. Μαυρογιάννη να μελετήσει τις προτάσεις και τους άξονες του Αβέρωφ Νεοφύτου και να έρθει να τους συζητήσουμε. Την ίδια ώρα περιμένουμε και τις δικές του προτάσεις.

Η πολιτική είναι δυναμική διαδικασία. Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με τη σημερινή διακυβέρνηση Αναστασιάδη καταφέραμε να βελτιώσουμε τη χώρα και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Είναι αυτή τη σταθερότητα και την προοπτική που θέλουμε να εξελίξουμε.

Είναι για αυτό που καταθέτουμε προτάσεις. Αντί συνθημάτων λοιπόν κενού περιεχομένου, αναμένουμε και από το ΑΚΕΛ και τον υποψήφιο του αλλά και από τους άλλους υποψήφιους τις δικές τους προτάσεις. Και εκεί να συζητήσουμε πολιτικά.

Το ΔΗΚΟ κάνει πλάκα στον ΔΗΣΥ: Ο εκπρόσωπος του κ. Νεοφύτου νομίζει ότι υποψήφιος Πρόεδρος κατεβαίνει ο Νικόλας!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: