Είναι ο κ. Σχοινάς ένας “κοινός συκοφάντης”; Δεν αποκαλύπτει στον κυπριακό λαό τους προεδρικούς υποψηφίους του …Πούτιν!

FILE PHOTO: O πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής, Μαργαρίτης Σχοινάς (Α), ανταλλάσουν χειραψία σε εκδήλωση στο Ζάππειο Μέγαρο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο Έλληνας Επίτροπος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, Μαργαρίτης Σχοινάς, ένας υπερτιμημένος πολικάντης, άφησε αισχρά υπονοούμενα δύο φορές, από το βήμα των συνεδρίων της Νέας Δημοκρατίας (Ν.Δ.) και του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), εναντίον Κυπρίων πολιτικών.

Ισχυρίστηκε λίγο-πολύ, ότι ο θρασύτατος εισβολέας και αυταρχικός ηγέτης,  Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται πίσω από κάποιους υποψήφιους για την προεδρία της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Βαριά η καταγγελία και ασήκωτη η κατηγορία. Στοιχεία και αποδείξεις ΔΕΝ παρουσίασε, αλλά έσπευσαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΔΗΣΥ να τον συγχαρούν και να προωθήσουν στα κοινωνικά δίκτυα την μαλαγανιά του. Εάν ισχύει η κατηγορία, θα είναι μία βόμβα στα θεμέλια του κυπριακού πολιτικού συστήματος.

Εάν δεν ισχύει όμως;

Οι Κύπριοι πολίτες απαιτούν να γνωρίζουν πριν ψηφίσουν. Άλλοι δεν θέλουμε με τίποτα ένα Πρόεδρο ο οποίος θα έχει επιρροές από τη Ρωσία και τον αυταρχικό ηγέτη της. Τον απορρίπτουμε κάθετα και οριζόντια….

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι, που πιστεύουν ότι ο Πούτιν είναι ο «Ξανθός Ηγέτης» του «Ξανθού Γένους», που θα απελευθερώσει όλους τους χριστιανικούς πληθυσμούς, που βρίσκονται υπό κατοχή. Πρόκειται βεβαίως για «ψεκασμένους».

Ο πρόεδρος της Ρωσίας είναι σύμμαχος του Ταγίπ Ερντογάν και βολεύεται με την κατοχή της Κύπρου, αφού το νησί αποτελεί πρόβλημα και για το ΝΑΤΟ. Μέσω του ισλαμιστή ηγέτη της Τουρκίας, προκαλεί μεγάλα προβλήματα στη Δυτική Συμμαχία.

Ο κ. Σχοινάς αν δεν δώσει στοιχεία και αποδείξεις, θα είναι ένας κοινός συκοφάντης, που πρέπει να καταγγελθεί ως τέτοιος. Ποιος είναι ο υποψήφιος του Πούτιν κ. Επίτροπε; Ο Μαυρογιάννης λόγω ΑΚΕΛ; Ο Χριστοδουλίδης, που με εντολή του κ. Αναστασιάδη, έσπευδε στη Μόσχα για να καλμάρει τους Ρώσους όταν κινδύνευαν τα οικονομικά τους συμφέροντα;

Αν έχετε τόλμη και θάρρος υποστηρίξτε δημόσια τις καταγγελίες σας…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

Αποκάλυψη Forbes: Aκόμη κι αν οι ΗΠΑ δώσουν τα F-16 στην Τουρκία, η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία θα έχει το τεχνολογικό πλεονέκτημα στους αιθέρες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: