Υμνητής του Πούτιν ο Λαφαζάνης: Εβγαλε αφίσα με το σύμβολο «Ζ» της ρωσικής εισβολής και έγινε θέμα στα ΜΜΕ τη Μόσχας

File Photo: Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Στο ρωσικό πρακτορείο Σπούτνικ και σε ρωσικά ΜΜΕ έγινε θέμα η αφίσα που έδωσε στη δημοσιότητα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης για την προώθηση του νέου κόμματός του, με το όνομα “Δημοκρατικό Κίνημα Εθνικής Απελευθέρωσης”.

Το Σπούτνικ ανέβασε ψηλά το θέμα επειδή η αφίσα της καμπάνιας Λαφαζάνη περιλαμβάνει το σύμβολο «Ζ» που φέρουν οι ρωσικές δυνάμεις κατά την εισβολή στην Ουκρανία.

«Η Ρωσία έχει δίκιο, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ προκάλεσαν την κόλαση στην Ουκρανία» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στηρίζοντας τη ρωσική εισβολή.  Τo Σπούτινκ συμπλήρωσε:

«Μια τέτοια προεκλογική αφίσα παρουσίασε ένας Έλληνας πολιτικός, ο πρώην υπουργός Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο οποίος αρχίζει να δημιουργεί ένα νέο κίνημα».

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ δημιούργησαν την κόλαση στην Ουκρανία, σπρώχνουν τον πλανήτη στην άκρη της αβύσσου, καταστρέφουν την Ευρώπη, καταστρέφουν και ακρωτηριάζουν την Ελλάδα. Ανατρέψτε το σάπιο, διεφθαρμένο, ολιγαρχικό, δουλικό πολιτικό καθεστώς!» αναγράφεται επίσης στην αφίσα.

Η αφίσα Λαφαζάνη με το σύμβολο «Ζ». Photo via iskra.gr

Η αφίσα Λαφαζάνη αναρτήθηκε στον ιστότοπο iskra.gr υπό τον τίτλο “Αφίσα του Δημοκρατικού Κινήματος Εθνικής Απελευθέρωσης-Η Ρωσία έχει δίκιο-Αλλάζουμε τον κόσμο” και συνοδεύεται από το εξής κείμενο:

“Αν σας αγγίζει αυτή η αφίσα διαδώστε την στο διαδίκτυο – Στείλτε το μήνυμα ότι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ πρέπει να ηττηθούν στην Ουκρανία – Πείτε δυνατά ότι πρέπει να μπει ένα τέρμα στην αμερικανοκρατία στην πατρίδα μας, την Ευρώπη και τον κόσμο – Διακηρύξτε το αίτημα για ένα πλουραλιστικό κόσμο, όπου και τα μικρότερα κράτη έχουν δικαίωμα να έχουν φωνή και παρουσία – Παλέψτε για μια ελεύθερη, ανεξάρτητη, παραγωγική και δίκαιη Ελλάδα”. 

Ένα παγκόσμιο δίκτυο από εταιρίες – βιτρίνα χρηματοδοτεί τα εγκλήματα του Πούτιν αποκαλύπτει ο άνθρωπος πίσω από τα Panama Papers

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: