Επίθεση του ΑΚΕΛ στις 100 υποσχέσεις του Αβέρωφ Νεοφύτου: Τι απαντά ο Δημοκρατικός Συναγερμός

FILE PHOTO: Οι οπαδοί του ΑΚΕΛ πανηγυρίζουν σε παλαιότερη προεκλογική συγκέντρωση. Φωτογραφία via ΑΚΕΛ




Ανακοίνωση εξέδωσε το ΑΚΕΛ με αφορμή τους 100 άξονες πολιτικής που εξήγγειλε ανήμερα των γενεθλίων του ΔΗΣΥ ο πρόεδρος του Αβέρωφ Νεοφύτου. «Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει», υπογραμμίζει το κομμουνιστικό κόμμα.

Το κείμενο της ανακοίνωσης ακολουθεί:

Οι εκατό εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του «δεσμεύομαι».

Όλη η Κύπρος θυμάται ότι οι απερχόμενοι κυβερνώντες δεσμεύονταν το 2013 ότι δεν θα δεχθούν κούρεμα καταθέσεων και μετά τις εκλογές το πρότειναν και το επέβαλαν. Διακήρυσσαν το 2018 ότι σώζουν το Συνεργατισμό και μετά τις εκλογές τον έκλεισαν για εξυπηρετήσουν τις ιδιωτικές τράπεζες. Τώρα, ορκίζονται ότι βρήκαν τον τρόπο για να πάρουν την Κύπρο στη νέα εποχή. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια για να καταλάβει κανείς τι θα ακολουθήσει.

Σχεδόν δέκα χρόνια είναι στην κυβέρνηση ο Αβέρωφ Νεοφύτου όπως και ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Δέκα χρόνια Συναγερμού. Δέκα χρόνια εξυπηρετήσεων στα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα. Δέκα χρόνια διαφθοράς. Δέκα χρόνια αλαζονείας.

Όλα βοούν: Αλλαγή. Προοδευτική αλλαγή!

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΔΗΣΥ

Ανακοίνωση με την οποία απαντά στην δήλωση του ΑΚΕΛ ότι «οι 100 εξαγγελίες Αβέρωφ είναι το νέο version του ‘δεσμεύομαι’», εξέδωσε ο ΔΗΣΥ.

Αναφέρει ότι η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Στην ανακοίνωση του ΔΗΣΥ σημειώνονται τα εξής:

Στο ΑΚΕΛ μας συνήθισαν σε ατάκες, συνθήματα και ευφάνταστες ανακοινώσεις.

Τους συστήνουμε όμως υπομονή και σύνεση. Ας μελετήσουν τους 100 άξονες, τους 8 πυλώνες των προτάσεων του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού και ας έρθουν να συζητήσουμε επί της ουσίας. Με χαρά θα ακούσουμε ουσιαστική κριτική.

Η πολιτική γίνεται φτωχότερη όταν αντί συζήτησης, στέλνονται ανακοινώσεις στο στυλ της σημερινής από την ηγεσία του ΑΚΕΛ.

Εμείς συνεχίζουμε. Να καταθέτουμε προτάσεις για την επόμενη μέρα. Να ξεδιπλώνουμε το σχέδιο του Αβέρωφ Νεοφύτου και του Δημοκρατικού Συναγερμού για το πώς θα εξελίξουμε τις προοπτικές του τόπου και των πολιτών με διασφάλιση της σιγουριάς, της ασφάλειας και της σταθερότητας της κοινωνίας και της χώρας.

Το ΔΗΚΟ κάνει πλάκα στον ΔΗΣΥ: Ο εκπρόσωπος του κ. Νεοφύτου νομίζει ότι υποψήφιος Πρόεδρος κατεβαίνει ο Νικόλας!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: