Ο Τσαβούσογλου συναντήθηκε με εκπροσώπους 22 τουρκοκυπριακών οργανώσεων: Απέκλεισε τις πιο σημαντικές

Ο ισλαμιστής υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλου στα κατεχόμενα της Κύπρου με εκπροσώπους τουρκοκυπριακών οργανώσεων. Φωτογραφία via Mevlüt Çavuşoğlu, @MevlutCavusoglu




Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου ξεκίνησε τις επαφές του με εκπροσώπους της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Ο Τσαβούσογλου έφτασε στα κατεχόμενα το βράδυ του Σαββάτου και τη Δευτέρα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη, Ερσίν Τατάτ.

Σύμφωνα με τον παράνομο «Μπαϊράκ», σήμερα ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών συνάντησε εκπροσώπους τουρκοκυπριακών οργανώσεων.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Σες Κίμπρις», η συνάντηση έλαβε χώρα στο «Λευκό Σπίτι» που βρίσκεται στην κατεχόμενη Κερύνεια. Στην συνάντηση τον κ. Τσαβούσογλου συνόδευσαν ο παράνομος «πρέσβης» της Τουρκίας, Αλί Μουράτ Μπάστσερι και ο Υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Σεντάτ Οντάλ.

Νωρίτερα η «Γιενί Ντουζέν« μετέδωσε ότι για την συνάντηση με τον κ. Τσαβούσογλου στο «Λευκό Σπίτι» που βρίσκεται στην Κερύνεια, είχαν λάβει πρόσκληση 22 οργανώσεις των Τουρκοκυπρίων.

Σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή εφημερίδα, εκπρόσωποι της παράνομης «ένωσης δικηγορικών συλλόγων», του παράνομου «ιατρικού συλλόγου», του παράνομου «επιμελητηρίου αρχιτεκτόνων και μηχανικών», της παράνομης «ένωσης εμπόρων και βιοτεχνών» και της παράνομης «ένωσης εργολάβων» δήλωσαν ότι δεν λάβανε πρόκληση για την εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε η παράνομη «πρεσβεία» της Τουρκίας.

Την ίδια ώρα, άλλες οργανώσεις ανακοίνωσαν ότι θα συναντούσαν τον κ. Τσαβούσογλου.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, στις 13.30 ο κ. Τσαβούσογλου θα παραχωρήσει κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Ερσίν Τατάρ. Επίσης, ο κ. Τσαβούσογλου θα συναντηθεί με μέλη της παράνομης ψευτο-«κυβέρνησης» των κατεχομένων.

Οι κινήσεις της κατοχικής δύναμης σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο έχουν εξαγγελθεί, μένει η υλοποίηση: Τελεσίγραφα Ερντογάν με… δόντια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: