Η εμμονή Πούτιν με τα παράλογα υπερμεγέθη τραπέζια απογειώθηκε: Γλέντι στα social media… [photos]

To μεγαλύτερο μέχρι σήμερα τραπέζι που έχει καθίσει ο μεγαλομανής Πούτιν. Photo via Twitter




Σε ένα ακόμα μεγαλύτερο τραπέζι από αυτό στο οποίο είχε υποδεχθεί τον Όλαφ Σολτς και τον Εμανουέλ Μακρόν έκατσε χθες ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής ηγετών στην Κασπία.

Συγκεκριμένα, η Σύνοδος έγινε στην πρωτεύουσα του Τουρκμενιστάν, Aσγκαμπάτ όπου παραβρέθηκαν οι πρόεδροι της Ρωσίας, Αζερμπαίτζάν, Ιράν, Καζακστάν και του Τουρκμενιστάν.

Η εμφάνιση του Πούτιν στο Ασγκαμπάτ σηματοδότησε το πρώτο του ταξίδι εκτός Ρωσίας από την έναρξη της εισβολής της χώρας στην Ουκρανία στις 24 Φεβρουαρίου.

Οι πρόεδροι των πέντε κρατών συζήτησαν ζητήματα συνεργασίας στην Κασπία Θάλασσα σε σχέση με διάφορους τομείς, αλλά μίλησαν και για την εφαρμογή των ψηφισμάτων που ελήφθησαν κατά τις προηγούμενες συναντήσεις των αρχηγών της Κασπίας.

Όμως, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το τεράστιο τραπέζι στο οποίο κάθισαν, το οποίο έγινε αντικείμενο σχολιασμού και από τον σύμβουλο του υπουργείου Εσωτερικών της Ουκρανίας, Άντον Γκερασένκο .

Ο ίδιος έκανε αντιπαραβολή με το αντίστοιχο τραπέζι στο οποίο συζήτησαν μόλις ένα 24ωρο πριν οι ηγέτες της G7.

Η κυκλοφορία της εικόνας του υπερμεγέθους τραπεζιού με τους 4 ηγέτες συν τον Πούτιν, δεν άργησε να γίνει αντικείμενο χλευασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Ήταν πολλές οι αναρτήσεις που αντιπαρέβαλαν το φολκόρ τεράστιο τραπέζι της Κασπίας με το μικροσκοπικό [συγκριτικά] τραπέζι των 9 ατόμων που μετείχαν στην σύνοδο κορυφής των G-7 στη Γερμανία, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που έκαναν απίστευτες ικασίες…

Όπως:

Μήπως οι απολυτάρχες έχουν αρχίσει ηλίθιο διαγωνισμό του στυλ “ποιος έχει το μεγαλύτερο τραπέζι…;”  Άλλη ανάρτηση αναφέρει “Κάθε βδομάδα ο Πούτιν βρίσκει και πιο μεγάλο τραπέζι, γιατί;” “Μπορεί κάλλιστα να χωρέσει μέσα ολόκληρο γήπεδο χόκεϊ” γράφει άλλος, ή “Είναι βέβαιο πλέον ότι ο Πούτιν είναι ο μεγαλύτερος υπέρμαχος της κοινωνικής αποστασιοποίησης”… Kάποιος αναρωτιέται “Έχει κάτσει ποτέ ο Πούτιν σε νορμάλ τραπέζι;” Και, τέλος, μια ανάρτηση αποφαίνεται: Στο μυαλό του Πούτιν ο μεγάλος ηγέτης δικαιούται το μεγαλύτερο τραπέζι…

Με πληροφορίες από Newsweek

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: