Γυναικοκτονία στο Κουκάκι: «Γύρισα σπίτι, είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα», φέρεται να είπε στις Αρχές ο δράστης [video]

Ο δράστης νοησηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ. Screenshot via ERT




Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την γυναικοκτονία που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Κουκάκι, όταν ένας 53χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 46χρονη εν διαστάσει σύζυγό του.

Κατά την πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς, ο δράστης που εργαζόταν ως μάγειρας σε εστιατόριο, φέρεται να ανέφερε ότι προχώρησε στο αποτρόπαιο έγκλημα μόλις γύρισε στο σπίτι του από έξοδο και βρήκε την σύζυγό του να έχει ετοιμάσει βαλίτσες για να φύγει από το σπίτι.

Μάλιστα, υποστήριξε ότι ήπιε μπύρες προτού κάνει το έγκλημα.

«Γύρισα σπίτι, είδα ότι είχε ετοιμάσει βαλίτσες και τη χτύπησα», φέρεται να δήλωσε ο συζυγοκτόνος.

Από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό προέκυψε ότι τα τραύματα από το κουζινομάχαιρο ήταν στον θώρακα και στο λαιμό, ενώ ο 53χρονος φέρεται να σκέπασε το πρόσωπο της 46χρονης συζύγου του με ένα ελαφρύ ύφασμα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει δύο παιδιά και τον τελευταίο καιρό βρισκόταν σε διάσταση, με τις σχέσεις ωστόσο μεταξύ τους να είναι φιλικές.

Τραγική φιγούρα ο 24χρονος γιος του ζευγαριού, ο οποίος αφού πρώτα κάλεσε την Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ, έφτασε στο διαμέρισμα της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού και βρήκε τη μητέρα του -μέσα σε μία λίμνη αίματος- πεσμένη και νεκρή στο σαλόνι, ενώ δίπλα της ήταν το μαχαίρι του εγκλήματος.

Ο 53χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, τηλεφώνησε στον γιο του και τον ενημέρωσε ότι σκότωσε την 46χρονη μητέρα του.

Στη συνέχεια έφυγε με το ΙΧ αυτοκίνητό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει, ρίχνοντάς το σε βράχια επί της παραλιακής λεωφόρου στο ύψος της Παλαιάς Φώκαιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος λίγο πριν ρίξει το αμάξι πάνω σε βράχια, επιχείρησε μ’ ένα μαχαίρι να κόψει τις φλέβες του.

Γι’ αυτό και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και φρουρούμενος από αστυνομικούς.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Σύγκρουση δύο ταχυπλόων σκαφών στα γυρίσματα ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» στην Παλαιά Φώκαια: Ένας επιβάτης στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: