Επεισοδιακός έλεγχος στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου: Οδηγός ταξί τραυμάτισε δύο αστυνομικούς

File Photo: Tο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο της Κρήτης @ethnosgr




Επεισοδιακά εξελίχθηκε τα ξημερώματα ο έλεγχος των αστυνομικών για φαινόμενα άγρας πελατών στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν ελαφρά, όταν ταξιτζής, στην προσπάθειά του να αποφύγει τον έλεγχο, πάτησε γκάζι, με αποτέλεσμα να παρασύρει τον ένα.

Προηγουμένως, επιχείρησε να εμποδίσει την συνάδελφο του πρώτου που προσπάθησε να του πάρει τα κλειδιά, κλείνοντας το τζάμι και τραυματίζοντάς την στο χέρι.

Το επεισόδιο συνέβη γύρω στη μία τα ξημερώματα στον αερολιμένα «Νίκος Καζαντζάκης».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται για παραβάσεις όπως η υποκλοπή μεταφορικού έργου και η άγρα πελατών, τρεις αστυνομικοί εντόπισαν οδηγό ταξί, εκτός πιάτσας, να προσπαθεί να πείσει τουρίστα να επιβιβαστεί για να τον μεταφέρει στον προορισμό του.

Όταν επιχείρησαν να προχωρήσουν στον έλεγχό του, ο ταξιτζής αντέδρασε και, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, άρχισε να φωνάζει και έσπρωξε τον έναν αστυνομικό από τους τρεις, ενώ μπήκε στο αυτοκίνητό του, με σκοπό τη διαφυγή.

Η επικεφαλής αστυνομικός έβαλε το χέρι της από το παράθυρο του οδηγού και επιχείρησε να του πάρει τα κλειδιά, αλλά εκείνος έκλεισε το τζάμι τραυματίζοντάς την ελαφρά.

Αμέσως μετά πάτησε το γκάζι και άνοιξε ταχύτητα, τραυματίζοντας, επίσης ελαφρά, τον τρίτο αστυνομικό στο αριστερό του πόδι και στη μέση.

Ο τελευταίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για έλεγχο και πρώτες βοήθειες, ενώ ο 66χρονος οδηγός του ταξί συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αντίστασης, απειλής, επικίνδυνη οδήγησης και άγρας πελατών.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Αγρια δολοφονία γυναίκας στο Κουκάκι: Ο 53χρονος σύζυγός της βούτηξε σε γκρεμό στην παραλιακή, τον έψαχναν για τον φόνο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: