Απεγνωσμένος ο Τσαβούσογλου: Επιτέθηκε ξανά στην Ελλάδα και το ΝΑΤΟ επικαλούμενος βέτο για την Βόρεια Μακεδονία (video)

File Photo: Ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου. EPA/TURKISH FOREIGN MINISTER PRESS OFFICE HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Χολή βγάζει ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας,  διότι βλέπει χώρες που ανήκαν στην σφαίρα επιρροής της Τουρκίας, να ακολουθούν τον ευρωπαϊκό δρόμο.

Η κίνηση αυτή των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων είναι άλλο ένα σημείο που εξόργισε τον Τούρκο ΥΠΕΞ σε συνδυασμό με την ΕΕ που δικαιώνει σαφώς την Ελλάδα, απέναντι στις άθλιες ανεδαφικές αναθεωρητικές απαιτήσεις του καθεστώτος Ερντογάν.

Ο Τούρκος ΥΠΕΞ ξεπερνώντας τον εαυτό του, και αφήνοντας τον εκνευρισμό του να κυριαρχήσει στην λογική, αντί να θεωρεί κέρδος που δεν προβλέπονται κυρώσεις και η ΕΕ μένει μόνο στις λεκτικές καταδίκες, πέρασε σε ευθεία επίθεση επιλέγοντας αυτή την φορά το ΝΑΤΟ , λέγοντας “γιατί δεν υπήρχαν έντονες αντιδράσεις όταν η Ελλάδα έθεσε βέτο για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας”, προφανώς για δικαιολογήσει ένα ενδεχόμενο πιθανό τουρκικό βέτο στην περίπτωση της Σουηδίας και της Φινλανδίας.




Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: