Θετικός στον κορωναϊό ο Έρικ Κλάπτον : Aκύρωσε δύο συναυλίες της ευρωπαϊκής περιοδείας του

File Photo: Ο Έρικ Κλάπτον. via ShakeFrog _ Flickr_files




Ο Έρικ Κλάπτον επαναπρογραμματίζει δύο ημερομηνίες στην ευρωπαϊκή περιοδεία του, που μόλις ξεκίνησε, αφού βρέθηκε θετικός στην covid-19.

Ο θρυλικός τραγουδιστής και κιθαρίστας, 77 ετών, έκανε την ανακοίνωση με δήλωση που αναρτήθηκε τόσο στην ιστοσελίδα του όσο και στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook.

Ο Έρικ Κλάπττον υπήρξε ένθερμος σκεπτικιστής του εμβολιασμού κατά της Covid-19 και επικριτής του lockdown.

«Ο Έρικ Κλάπτον δυστυχώς νοσεί από Covid-19 αφού βρέθηκε θετικός λίγο μετά τη δεύτερη συναυλία στο Royal Albert Hall» αναφέρεται στη δήλωση.

«Οι ιατρικοί του σύμβουλοι του είπαν ότι εάν συνεχίσει να ταξιδεύει και δίνει συναυλίες πολύ σύντομα, θα μπορούσε να καθυστερήσει ουσιαστικά την πλήρη ανάρρωσή του. Ο Έρικ είναι επίσης ανήσυχος επειδή θέλει να αποφύγει τη μετάδοση μόλυνσης σε οποιοδήποτε μέλος του συγκροτήματός του και του τεχνικού προσωπικού και σε θαυμαστές του» σημειώνεται.

Οι συναυλίες στη Ζυρίχη και στο Μιλάνο θα προγραμματιστούν εκ νέου μέσα στους επόμενους έξι μήνες.

Σφοδρός επικριτής του εμβολιασμού κατά της Covid-19, ο Έρικ Κλάπτον ισχυρίστηκε ότι υπέστη βλάβη στα νεύρα των δάχτυλων του από το εμβόλιο AstraZeneca και αποκάλεσε τα εμβόλια κατά του νέου κορονοϊού «προπαγάνδα».

Αν και κάποτε είπε ότι δεν θα εμφανιζόταν σε χώρους που απαιτούσαν από τους παρευρισκόμενους να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού, τελικά άλλαξε γνώμη όταν έδωσε συναυλία στη Νέα Ορλεάνη τον Σεπτέμβριο του 2021 για την παρακολούθησης της οποίας ίσχυαν τα συγκεκριμένα μέτρα προστασίας.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Αλλαγή στρατοπέδου από τον Ίλον Μασκ: Ανακοίνωσε ότι θα ψηφίζει Ρεπουμπλικάνους γιατι δεν θέλει να πληρώσει φόρους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: