Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο [photo]

File Photo Σχέδιο από το εσωτερικό του υποβρυχίου via uboatworx.com




Για όσους έχουν ήδη βαρεθεί τα superyachts, η U-Boat Worx σχεδιάζει το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο του κόσμου, με στόχο να φέρει τη διασκέδαση κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο-1
via uboatworx.com

Το «Under Water Entertainment Platform» ή UWEP θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 120 άτομα, συν το πλήρωμα, καθώς ταξιδεύει σε βάθη έως  και 200 μέτρων.

Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο-2

Με χώρους 150 τ.μ., το υποβρύχιο μπορεί να διαμορφωθεί για διαφορετικές χρήσεις, όπως για παράδειγμα ένα εστιατόριο 64 θέσεων για δείπνα στα βάθη της θάλασσας, γυμναστήριο ή καζίνο. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη φιλοξενία συνεδρίων, γάμων ή πάρτι.

Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο-3
via uboatworx.com

Από τα 14 στρογγυλά παράθυρα οι επισκέπτες έχουν θέα στον κόσμο της θάλασσας, ενώ μια σειρά από εξωτερικά φώτα φωτίζουν το περιβάλλον του σκάφους, ώστε η θαλάσσια ζωή να είναι ορατή ακόμα και μέσα στη νύχτα.

Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο-4
via uboatworx.com

Το UWEP έχει πλήρη αυτονομία και κινείται μόνο με μπαταρίες, ενώ μπορεί να λειτουργεί συνεχώς για 24 ώρες, πριν να χρειάζεται φόρτιση σε λιμάνι ή αποβάθρα.

Τα superyachts είναι πασέ: Δείτε το πρώτο 35μετρο υποβρύχιο-5
via uboatworx.com

«Ο στόχος της εταιρείας μας ήταν πάντα να κάνουμε τους ωκεανούς πιο προσβάσιμους για όλους και με την παρουσίαση του UWEP μπορούμε πραγματικά να πούμε ότι η U-Boat Worx παρέχει μια πύλη για ανακαλύψεις», λέει ο marketing manager της εταιρείας, Roy Heijdra, σύμφωνα με το BOAT International.

Με πληροφορίες από moneyreview.gr

Σε ρεζερβουάρ, βρήκαν βακτήρια που «τρώνε» καύσιμα: Το 99% των μικροβίων είναι ακόμη άγνωστα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: