«Συγγνώμη» ζήτησε ο 30χρονος Αλβανός που κακοποίησε τη γάτα και αφέθηκε ελεύθερος

File Photo Ο κατηγορούμενος για την κακοποίηση της γάτας via eviazoom.gr




Ελεύθερος αφέθηκε ο 30χρονος που κακοποίησε τη γάτα στην Αιδηψό, αφότου  παραπέμφθηκε τελικά για πλημμέλημα και όχι για κακούργημα από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.  Νωρίτερα μεταφέθηκε στα Δικαστήρια Χαλκίδας και μετά την απολογία του δεν οδηγήθηκε στον ανακριτή.

«Λυπάμαι πολύ για τις πράξεις μου, έχω μετανιώσει και θα τιμωρηθώ», τα πρώτα λόγια του 30χρονου αφότου βγήκε από τη δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του , ο 30χρονος Αλβανός έγινε γνωστό ότι δίνει το «παρών» κάθε μήνα σε αστυνομικό τμήμα καθώς το 2017 είχε συλληφθεί για εμπόριο ναρκωτικών (είχε κατηγορηθεί ότι είχε πιαστεί με 87 κιλά χασίς) και είχε προφυλακιστεί, πλην όμως μετά το πέρας του 18μηνου, καθώς δεν έγινε η δίκη, αφέθηκε ελεύθερος.

Ο 30χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας για να δικαστεί ενώ ο δικηγόρος του, Ιάσων Οικονόμου, ζήτησε αναβολή και να αρθεί επίσης η κράτηση του πελάτη του με τα δύο αιτήματά του να γίνονται δεκτά.

Την ίδια στιγμή, η δίκη αναβλήθηκε και ορίστηκε ξανά για την Παρασκευή στις 12:30 το μεσημέρι.

Σημειώνεται, επίσης, ότι ο 30χρονος Αλβανός είχε στο πλευρό του δύο μάρτυρες υπεράσπισης, ο ένας εξ αυτών ήταν ο άνθρωπος που ανέβαζε τα βίντεο στο Ιnstagram, ο οποίος είχε ανεβάσει και το βίντεο με την κακοποίηση της γάτας.

Ο 30χρονος και οι μάρτυρές του υποστηρίζουν ότι η γάτα που κλώτσησε ο δράστης έπεσε εκείνη την ώρα στα χαλίκια. Κατά την έξοδό τους από τα Δικαστήρια Χαλκίδας, ως ελεύθερος πλέον, ο 30χρονος Αλβανός ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του στις κάμερες, ενώ δηλώσεις έκανε και ο συνήγορος του, Ιάσων Οικονόμου.

Με πληροφορίες από eviazoom.gr

Kάθειρξη δέκα ετών χωρίς αναστολή σε κοσμηματοπώλη και μεσίτη για το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλoυ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: