Παραήταν…. «έθνικ» το τραγούδι της Αλβανίας: O εθνικιστικός “αλβανικός αετός” απέκλεισε τη Ronela Hajati από τη Euronision[video]

Στο τέλος της παρουσίασης, η Ronela Hajati σχημάτισε με τα χέρια της τον αετό, δηλαδή ένα εθνικιστικό σύμβολο της χώρας της. Screenshot via video ert.gr




Εκπλήξεις είχε ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2022 που διεξήχθη, την Τρίτη (10/05), στο «PalaOlimpico» του Τορίνου αφού η Αλβανία φάνταζε ως φαβορί, αλλά αποκλείστηκε.

Συγκεκριμένα, η Ronela Hajati ήταν αυτή που άνοιξε το διαγωνιστικό τμήμα του πρώτου ημιτελικού με το έθνικ τραγούδι «Sekret».

Μάλιστα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ροζ σύνολο, συνοδευόμενη από τέσσερις ημίγυμνους άνδρες και μια χορεύτρια στη σκηνή της Eurovision. Στο τέλος της παρουσίασης, η Ronela Hajati σχημάτισε με τα χέρια της τον αετό, δηλαδή ένα εθνικιστικό σύμβολο της χώρας της.

Το κομμάτι που έχει στίχους στα Αλβανικά, στα Αγγλικά και στα Ισπανικά, ήταν αυτό που ξεχώριζε στις προτιμήσεις των fans μέχρι να αρχίσουν οι τεχνικές πρόβες στο Τορίνο.

Τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Ronela Hajati και η αντίδρασή της

Κατά τις δοκιμές, η εμφάνιση της Αλβανίας βρέθηκε στο επίκεντρο αρνητικών κριτικών τόσο για τις στιλιστικές επιλογές της Ronela Hajati όσο και για τη χορογραφία, η οποία σε ορισμένα σημεία της χαρακτηρίστηκε από «προκλητική» έως και «κιτς».

Τα αρνητικά σχόλια, μάλιστα, ήταν τόσα πολλά που σε σχετική ανάρτηση στο Twitter που διέγραψε αργότερα, η Ronela Hajati έγραψε: «Μου λείπει το στούντιό μου, το να φτιάχνω μουσική, οι συναυλίες μου, οι θαυμαστές μου! Δούλεψα πάνω σε κάθε λεπτομέρεια για πέντε μήνες και οι άνθρωποι είναι τόσο δυσαρεστημένοι από εμένα. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω, λυπάμαι! Ας τελειώσει αυτό το συντομότερο, κλείστε την τηλεόραση όταν όλη αυτή η σκ… εμφάνιση προβληθεί, γιατί έτσι θα την ξεχάσετε πιο γρήγορα!».

eurovision 2022 ronela hajati

Mε πληροφορίες από ieidiseis.gr

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Κύπρου: Μάγεψε η Ανδρομάχη στον ημιτελικό της Eurovision 2022 (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: