Λεωφόρος Μαραθώνος: Τραυματίας ο οδηγός αστικού λεωφορείου που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε σε πινακίδα [βίντεο]

To αστικό λεωφορείο που καρφώθηκε σε πινακίδα στη λεωφόρο Μαραθώνος. Photo screenshot via ΕΡΤ




Ένα περίεργο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στη λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος της Παλλήνης, όταν οδηγός αστικού λεωφορείου -στο οποίο υπήρχαν και επιβάτες- για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος καταλήγοντας μετά από ανεξέλεγκτη πορεία μπροστά από πρόσοψη καταστήματος.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος του Σταυρού Αγίας Παρασκευής όταν λεωφορείο με κατεύθυνση προς Γέρακα άρχισε τρελή πορεία.

Ανέβηκε στο διαχωριστικό κράσπεδο βγήκε στο αντίθετο ρεύμα, ευτυχώς την ώρα που δεν υπήρχε κάποιο άλλο διερχόμενο όχημα, και καρφώθηκε σε μια μεγάλη μεταλλική πινακίδα καταστήματος επίπλων.

Από την πρόσκρουση τραυματίστηκε ο οδηγός ελαφρά, ενώ τις πρώτες βοήθειες χρειάστηκαν και κάποιοι από τους επιβάτες που επέβαιναν. Όλοι είναι καλά στην υγεία τους.

Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Δείτε το βίντεο που τράβηξε διερχόμενος οδηγός το οποίο εξασφάλισε η ΕΡΤ.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα εως τον Νοέμβριο στο δήμο Αθηναίων λόγω έργων για την κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: