Μπαπέ: Αντίστροφη μέτρηση για τη Ρεάλ – «Φυσικά, μας ενδιαφέρει ο Κιλιάν αλλά δεν θα… παρασυρθούμε» λέει ο Κλοπ

File photo: Ο Kιλιάν Μπαπέ πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε εις βάρος της Ρεάλ στις 15 Φεβρουαρίου 2022. EPA/Yoan Valat




Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Μπαπέ, αλλά δεν θα παρασυρθεί σε έναν πόλεμο προσφορών για τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν, δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Γάλλος φορ έμεινε στην Παρί αυτή τη σεζόν παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και έκανε πολύ καλή σεζόν με 36 γκολ σε 45 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.

Το συμβόλαιο του 23χρονου επιθετικού λήγει τον Ιούνιο και οι εικασίες για το μέλλον του έχουν αυξηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, αν και ο Κλοπ δεν θέλησε να αποκαλύψει ενδεχόμενη επαφή μεταξύ του παίκτη και της Λίβερπουλ.

«Φυσικά, μας ενδιαφέρει ο Κιλιάν. Δεν είμαστε τυφλοί», είπε ο Κλοπ στους δημοσιογράφους ενόψει του αποψινού αγώνα με την Σαουθάμπτον για το πρωτάθλημα της Premier League. «Δεν έχω τίποτα να πω γι’ αυτό (σ.σ. την αναφερόμενη επαφή). Μεταξύ Κιλιάν και Λίβερπουλ… όλα είναι καλά».

Τα σχόλια του Κλοπ έρχονται με την Λίβερπουλ να ελπίζει να «δέσει» τον Μοχάμεντ Σαλάχ σε νέο συμβόλαιο, ενώ αντίθετα, ο Σάντιο Μανέ φαίνεται ότι θα αποχωρήσει από το Άνφιλντ.

«Φυσικά και μας αρέσει ο Μπαπέ, αν δεν σας αρέσει, τότε πρέπει να αμφισβητήσετε τον εαυτό σας», πρόσθεσε ο Κλοπ.

«Αλλά όχι, δεν μπορούμε να είμαστε μέρος αυτών των μαχών. Πρέπει να συμμετέχουν κι άλλοι σύλλογοι, αλλά αυτό είναι εντάξει. Είναι σπουδαίος παίκτης».

Για τη Ρεάλ

Ο Κιλιάν Μπαπέ δήλωσε το βράδυ της Κυριακής (15/5), κατά τη διάρκεια των απονομών του UNFP, ότι «σχεδόν έκανε» την επιλογή του συλλόγου στον οποίο θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν και, όπως φαίνεται όλο και περισσότερο, αυτός θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ενώ η Marca ανακοίνωσε σήμερα (16/5) ότι ο Γάλλος επιθετικός έχει πει το «ναι» στον ισπανικό σύλλογο, αυτή τη φορά ήταν η έγκυρη αθλητική ιστοσελίδα The Athletic να αναφέρει ότι υπάρχει συμφωνία μεταξύ Μπαπέ και Ρεάλ.

Το βρετανικό ΜΜΕ διευκρινίζει ότι ο 23χρονος επιθετικός δεν έχει υπογράψει ακόμα και πως η νυν ομάδα του, η Παρί Σεν Ζερμέν, εξακολουθεί να προσπαθεί να τον κάνει να αλλάξει γνώμη, αν και η ανατροπή της κατάστασης φαντάζει ώρα με την ώρα όλο και πιο απίθανη.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Η Νιούκαστλ «πάγωσε» τα όνειρα της Άρσεναλ για το Champions League

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: