Νέα σενάρια για την υγεία Πούτιν πυροδοτεί ο γιατρός – «σκιά» με τις 282 επισκέψεις στον Ρώσο Πρόεδρο

Φωτογραφία από το δημοσίευμα της Daily Mail




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν συνοδεύεται «συνεχώς» από γιατρό που ειδικεύεται στον καρκίνο του θυρεοειδούς, ισχυρίζεται νέo δημοσίευμα.

Ο χειρουργός Yevgeny Selivanov, από το Κεντρικό Κλινικό Νοσοκομείο της Μόσχας, έχει μεταβεί στο Σότσι, το αγαπημένο θέρετρο του Πούτιν στη Μαύρη Θάλασσα, τουλάχιστον 35 φορές.

Η διατριβή του ιατρού -που δείχνει και τον τομέα της εξειδίκευσής του- έχει τίτλο: «Ιδιομορφίες διάγνωσης και χειρουργικής θεραπείας ηλικιωμένων και γεροντικών ασθενών με καρκίνο του θυρεοειδούς».

Οι πληροφορίες προέρχονται από το ερευνητικό μέσο Project (ή Proekt) – μπλοκαρισμένο στη Ρωσία που τώρα λειτουργεί από το εξωτερικό – και έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες θεωρίες ότι ο Πούτιν κήρυξε πόλεμο όταν άρχισε να υποφέρει από ιατρικά προβλήματα, τα οποία κράτησε κρυφά από τον ρωσικό λαό.

Μια εκδοχή είναι ότι ο Πούτιν έχει υποβληθεί σε θεραπεία με στεροειδή, με αποτέλεσμα μια «φουσκωμένη» εμφάνιση γύρω από το πρόσωπο και το λαιμό.

Υπήρξε ευρέως διαδεδομένη εικασία στη Δύση ότι ο Πούτιν είχε σοβαρά ιατρικά προβλήματα όταν ξεκίνησε τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Υποσχεθήκαμε να σας αποκαλύψουμε το κύριο μυστικό του Κρεμλίνου. Φυσικά, μιλάμε για την υγεία του Βλαντιμίρ Πούτιν», ανέφερε το Project.

To ρεπορτάζ εντόπισε γιατρούς που ταξιδεύουν τακτικά με τον Πούτιν -ο οποίος θα γίνει 70 ετών τον Οκτώβριο- σε ταξίδια, και ειδικά στο Σότσι.

Εκτός από τον ειδικό για τον καρκίνο του θυρεοειδούς, ένας άλλος ήταν νευροχειρουργός.

Η έκθεση ανέφερε: «Είναι γενικά αποδεκτό ότι στο 23ο έτος της βασιλείας του, ο Πρόεδρος της Ρωσίας ενδιαφέρεται μόνο για τη γεωπολιτική.

«Στην πραγματικότητα, υπάρχει τουλάχιστον ένα άλλο θέμα για το οποίο ο Πούτιν δεν ανησυχεί λιγότερο – η δική του υγεία».

Η έκθεση του Project συνεχίζει: «Υπάρχει πράγματι συζήτηση στους ιατρικούς κύκλους για τα προβλήματα υγείας του προέδρου.

«Ειδικά αυτές οι συζητήσεις εντάθηκαν στις αρχές του περασμένου φθινοπώρου, όταν ο Πούτιν αρχισε να συμπεριφέρεται ιδιαίτερα περίεργα.

Και η μεγάλη των ιατρών χορεία δεν σταματά εδώ:

Ο Δρ Alexey Shcheglov είναι χειρουργός αρχικά με εκπαίδευση ΩΡΛ και «ακολουθεί τον Πούτιν τόσο αμείλικτα που κατά τη διάρκεια δημόσιων εκδηλώσεων φέρεται να βγαίνει σε κοινές φωτογραφίες με τον αρχηγό του κράτους».

Επισκέφτηκε τον Πούτιν πιο συχνά με 59 ταξίδια που περιλαμβάνουν 282 ημέρες, ανέφερε η έκθεση.

Απόδειξη της σημασίας του Shcheglov μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι πέρυσι ο πατέρας του, Nikolai Shcheglov, επίσης χειρουργός, έγινε βουλευτής της Ενωμένης Ρωσίας (του κόμματος Πούτιν).

Ο Shcheglov θεωρείται «ο γιατρός που, μεταξύ άλλων, μπορεί να είναι ο πρώτος που θα εντοπίσει προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα, συμπεριλαμβανομένων των ογκολογικών», υποστηρίζεται.

Ακολούθησε ένας άλλος ειδικός, ΩΡΛ, ο δρ Igor Esakov με 38 ταξίδια στον Πούτιν, καλύπτοντας 152 ημέρες.

Ο τρίτος πιο συχνός γιατρός στο πλευρό του Πούτιν ήταν ο χειρουργός καρκίνου Δρ Σελιβάνοφ, με 35 ταξίδια που εκτείνονται σε 166 ημέρες.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ρωσία και Ουκρανία προχώρησαν σε άλλη μια ανταλλαγή αιχμαλώτων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: