«Η αγάπη όλα τα ενώνει»: Έκθεση Ζωγραφικής στον Μαραθώνα για νέους με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες

File Photo Mε το γενικό τίτλο “η αγάπη όλα τα ενώνει” η έκθεση απευθύνεται σε νέους με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες via marathonartfestival.gr




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Marathon Art Festival διοργανώνει την 2η πρωτότυπη έκθεση Ζωγραφικής στον Δήμο Μαραθώνα την MarathonArt Gallery.

θέλοντας να προωθήσουμε την Εικαστική Τέχνη στον δήμο μας, συνεχίζουμε την διοργάνωση την  Έκθεση Ζωγραφικής στις βιτρίνες των καταστημάτων.
Έργα καλλιτεχνών του Μαραθώνα και της Αττικής γενικότερα θα τοποθετηθούν στις βιτρίνες των καταστημάτων της Νέας Μάκρης τα οποία θα έχουν και ένα νέο χαρακτήρα μιας νέας Gallery.

Οι εκθέσεις θα διαρκέσουν από το Σάββατο 05 Μαρτίου έως 30 Ιουνίου 2022.
Το πρόγραμμα της έκθεσης έχει ως εξής. Ημερομηνίες & Θέμα
05-31 Μαρτίου: Ελεύθερο θέμα.
02-29 Απριλίου: Έκθεση από άτομα με δυσκολίες
02– 31 Μαΐου:  Άνοιξη.
04-30 Ιουνίου: Θάλασσα.

via marathonartfestival.gr

Από τις 02 έως τις 29 Απριλίου εκθέτουν έργα, άτομα με δυσκολίες. Ο Σύλλογος Marathon Art Festival σε συνεργασία με την Ιωάννα Βορτανίτη και το καλλιτεχνικό εργαστήρι με το γενικό τίτλο “η αγάπη όλα τα ενώνει” που απευθύνεται σε νέους με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες, οργανώνει ομάδες με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση και ένταξη μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. 

via marathonartfestival.gr

Η υποστήριξη σας είναι πολύ σημαντική για την προώθηση της τέχνης των ατόμων με αναπτυξιακές και μαθησιακές δυσκολίες, έτσι ώστε να ευαισθητοποιηθεί η κοινωνία και να υποστήριξη την προσπάθεια τους.

Mε πληροφορίες από marathonartfestival.gr

Unesco: Πενήντα τρεις πολιτιστικοί χώροι υπέστησαν ζημιές από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: