Τσίμπησε στο τρολάρισμα του Έλον Μασκ ο Καντίροφ: Τσετσένικο “νταηλίκι” από το μπουλντόγκ του Πούτιν

FILE PHOTO: O Ραμζάν Καντίροφ που κυβερνά με τρόμο και καταστολή την Τσετσενία. Screenshot via Youtube BBC News




Παρότι καταφανώς κωμικό εκ προθέσεως, το θέμα που ξεκίνησε ο ιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ προκαλώντας σε “μονομαχία” τον Βλαντιμίρ Πούτιν, φαίνεται να αποκτά διαστάσεις…

Υπενθυμίζεται πως πριν τρεις μέρες ο δισεκατομμυριουχος Έλον Μασκ με ανάρτησή του στο Twitter είχε απευθύνει πρόκληση για “μονομαχία” με τον Ρώσο πρόεδρο και με διακύβευμα την Ουκρανία…

Μια μέρα μετά, συνεχίζοντας το τρολάρισμά του, ο Μασκ σε νέα του ανάρτηση με “πειραγμένο” φωτογραφικό υλικό χλεύαζε τον Πούτιν παρουσιάζοντάς τον σαν “ματσό” καβαλάρη πάνω σε αρκούδα… ενώ αντιπαρέβαλε τον εαυτό του κρατώντας φλογοβόλο όπλο μεγάλων διαστάσεων….

Στην ανάρτησή του ο Μασκ, έγραψε “βλέπω, είσαι σκληρός διαπραγματευτής” – απευθυνόμενος στον Πούτιν.

Αυτές, λοιπόν, οι προφανέστατα κοροϊδευτικές αναρτήσεις προκάλεσαν τον πασιφανώς μικρόνοα Τσετσένο μακελάρη Ραμζάν Καντίροφ ο οποίος δηλώνει “πιστός πολεμιστής του Πούτιν” και ο οποίος προσφάτως υποστήριξε ότι βρίσκεται μαζί με χιλιάδες Τσετσένους “εθελοντές” εξω από το Κίεβο…

Ο άνθρωπος του Πούτιν λοιπόνέκανε μια ανάρτηση στο Telegram για να προειδοποιήσει τον επικεφαλής της SpaceX. «Έλον Μασκ, μια συμβουλή. Μην συγκρίνεις τη δύναμή σου με εκείνη του Πούτιν. Είστε σε δύο εντελώς διαφορετικές κατηγορίες»

Ο πολέμαρχος της Τσετσενίας προσθέτει ότι ο Πούτιν «θα πλακώσει στο ξύλο, έναν πολύ πιο αδύναμο αντίπαλο», ενώ δίνει και συμβουλές στον Μασκ, λέγοντας πως θα πρέπει να “φτιάξει μύες” προκειμένου από θηλυπρεπής [το εννοεί ονομάζοντάς τον Έλονα και όχι Έλον] να μετατραπεί σε άνδρα… και βίαιο Έλον ώστε να μπορέσει να πολεμήσει με τον Πούτιν….

Το μακρύ τσετσενικό ανέκδοτο… του Καντίροφ συνεχίζεται καθώς αναφέρει πως υπάρχουν πολλές “ακαδημίες” στρατιωτικής εκπαίδευσης στην Τσετσενία όπου ο Μασκ θα μπορούσε να εκπαιδευτεί σε πυροβόλα όπλα και τακτικές πολέμου…

«Θα επιστρέψει από τη Δημοκρατία της Τσετσενίας ένα τελείως διαφορετικό άτομο, η Ελόνα, δηλαδή ο Έλον», καταλήγει ο Καντίροφ ….

Από την πάλη με αλιγάτορες μέχρι την ένοπλη μάχη, ο Καντίροφ έχει συχνά θεαθεί να ποζάρει με όπλα και στρατιωτικές ενδυμασίες. Πρόκειται για τον άνθρωπο που έχει δηλώσει ότι «έχω ήδη σκοτώσει όποιον έπρεπε να σκοτώσω. Και θα σκοτώσω μέχρι τον τελευταίο. Θα σκοτώνω όσο ζω…» Όποιος αντιπαρατεθεί μαζί του, συνήθως δολοφονείται ή εξαφανίζεται. Διοικεί την Τσετσενία, έχοντας στο πλευρό του τις περίφημες μονάδες παραστρατιωτικών, γνωστές και ως «καντιρότσκι». Αυτές είναι που επιβάλουν την τάξη για λογαριασμό του, προστατεύοντας το καθεστώς του και σπέρνοντας τον φόβο και τον τρόμο.

Ο Έλον Μασκ δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Twitter την ανάρτηση του Καντίροφ και συνεχίζοντας το απίστευτο τρολάρισμα αλλάζει το όνομά του από Έλον Μασκ σε Έλονα Μασκ….

Επίσης, ο Μασκ απαντά στον Καντίροφ, ευχαριστώντας τον… για την προσφορά του, αλλά λέει πως μια εκπαίδευση σαν αυτή που του προτείνει ο Τσετσένος ηγέτης θα του έδινε πολύ μεγαλύτερο πλεονέκτημα έναντι του Πούτιν. Τέλος, λέει πως αν ο Πούτιν φοβάται να τον αντιμετωπίσει, προσφέρεται να τον αντιμετωπίσει μόνο με το αριστερό του χέρι…”και δεν είμαι καν αριστερόχειρας”.

 

Συνεχίζει να τρολάρει τον Πούτιν ο Έλον Μασκ: Βλέπω είσαι σκληρός διαπραγματευτής…!

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: