Στερνό αντίο στην 29χρονη μητέρα Ειρήνη Σπαντοπανάγου: Υπέκυψε ο θύτης και αυτόχειρας (video)

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του ειδεχθούς φονικού συνεχίζονται και η Αστυνομία της Κομητείας Νάσο, η οποία ερευνά την υπόθεση, προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά της. Screenshot via youtube ( https://www. youtube .com/watch?v=aCE0Ju CzZlA&t=131s)




Η Αστυνομία της Κομητείας Νάσο, η οποία ερευνά τα αίτια της τραγωδίας που στοίχισε την ζωή της 29χρονης μητέρας Ειρήνης Σπαντοπανάγου (Irene Spantopanagos) επιβεβαίωσε χθες τις αρχικές πληροφορίες των «Αναμνήσεων» για τον θάνατο του 34χρονου θύτη και αυτόχειρα και έδωσε μάλιστα έδωσε στην δημοσιότητα το όνομά του.

Πρόκειται για τον Vincent Maiolica, πρώην σύζυγο της ομογενούς και πατέρα της Αλέσια.

Το γεγονός αυτό καθιστά ακόμη πιο τραγική την κατάσταση, καθώς κλείνει ένα κεφάλαιο χωρίς να αποφανθεί η Δικαιοσύνη και ενδέχεται να μην μάθουμε ποτέ τα πραγματικά κίνητρα και τις συνθήκες υπό τις οποίες δύο νέοι άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ μια 22χρονη δίνει την δική της μάχη για να κρατηθεί στην ζωή.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση του ειδεχθούς φονικού συνεχίζονται και η Αστυνομία της Κομητείας Νάσο, η οποία ερευνά την υπόθεση, προς το παρόν κρατά κλειστά τα χαρτιά της.

Το τραγικό συμβάν, όπως αναφέρεται στο αστυνομικό ανακοινωθέν, εκτυλίχτηκε το βράδυ του Σαββάτου, στις 7.00 περίπου η ώρα στο σπίτι της Οδού North Manhattan Avenue στην Μασαπίκουα. Όταν έφτασαν οι Αστυνoμικοί και οι άνδρες των πρώτων βοηθειών βρήκαν αιμόφυρτους την Ειρήνη, καθώς επίσης μια 22χρονη και έναν 34χρονο άνδρα. Ο 34χρονος φέρεται να μαχαίρωσε θανάσιμα την Ειρήνη, να τραυμάτισε σοβαρά το 22χρονο κορίτσι και με το ίδιο φονικό μέσο προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Και οι τρεις διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής, όπου η Ειρήνη Σπαντοπανάγου άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής και ο θύτης και αυτόχειρας την Δευτέρα.

Με πληροφορίες “Αναμνήσεις” Πάνθεον Ελληνισμού”

Αγρια δολοφονία Ελληνοαμερικανίδας από την Τήλο – Συγκλονισμένη η Δωδεκανησιακή ομογένεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: