Επίθεση Τσίπρα κατά Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης για την ακρίβεια

File Photo Για επικείμενη κοινωνική έκρηξη μίλησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας σε συνάντησή του με συνδικαλιστές ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από τον κεντρικό πεζόδρομο της Νίκαιας, όπου περιόδευσε, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.


“Καλό θα ήταν ο κυριος Μητσοτάκης και υπουργοί του να βγουν από τη γυάλα τους και να περπατήσουν και να συνομιλήσουν με τον κόσμο. Η αγορά στενάζει, η ακρίβεια δημιουργεί συνθήκες ασφυξίας στο μέσο νοικοκυριό η βενζίνη σκαρφαλώνει στα 2 ευρώ οι τιμές του ρεύματος αυξάνονται δύο και τρεις φορές για τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά”.

Ο κ.Τσίπρας πρόσθεσε ότι “είναι αναγκαίο σήμερα η κυβέρνηση να σταματήσει να παριστάνει τον τροχονόμο των καρτέλ και να δοθεί διέξοδος σήμερα”. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι “τώρα πρέπει να αυξηθεί ο κατώτατος μισθός στα 800 ευρώ για να κινηθεί η αγορά να ενισχυθεί το εισόδημα των μισθωτών σήμερα. Τώρα πρέπει να υπάρξει παρέμβαση ώστε να αποκλιμακωθούν τα τιμολόγια της ΔΕΗ να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα στο χαμηλότερο επίπεδο που προβλέπει η κομισιόν να προβλέψεις το κατώτατο συντελεστή ΦΠΑ για τα βασικά είδη διατροφής και κατανάλωσης”.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε ότι “είναι μέτρα όμως που η κυβέρνηση του κυρίου Μητσοτάκη αρνείται να υλοποιήσει και το μυαλό της είναι πως θα στηρίξει τους έχοντες που προσπαθούν και καταφέρνουν να τα βγάζουν πέρα χρειάζεται λαϊκή ετυμηγορία οι εκλογές που θα δώσουν προοδευτική κυβέρνηση που θα στηρίξει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις”.

Με πληροφορίες από ertnews.gr

 

Επίθεση της Ρωσικής Πρεσβείας στον Τζέφρι Πάιατ: “Κάποιοι θέλουν να εμπλέξουν την Ελλάδα σε περιπέτειες”

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: