Βιασμός 24χρονης στην Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας (video)

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.Photo via Glomex




Ενδελεχή εισαγγελική έρευνα ξεκίνησε ο επικεφαλής της εισαγγελίας, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης σε πάρτι, στη Θεσσαλονίκη, μετά τις καταγγελίες για κύκλωμα μαστροπείας.

Το κύκλωμα λειτουργούσε στη Θεσσαλονίκη, από άτομα που αναζητούνται από τις αρχές και είχαν ως στόχο την αναζήτηση νεαρών γυναικών, τις οποίες εξωθούσαν στην πορνεία και τις διοχέτευαν σε τέτοιου είδους πάρτι.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για το κύκλωμα αυτό και στόχος των Αρχών είναι να εντοπίσουν τους υπευθύνους που εξωθούσαν γυναίκες στην πορνεία και τις «διοχέτευαν» σε διάφορα πάρτι στην πόλη.

Από την εισαγγελία της Θεσσαλονίκης έγινε γνωστό ότι το θύμα, το οποίο έκανε την καταγγελία, δεν ανήκε στις κοπέλες που είχαν μπει στο κύκλωμα.

Σε ό,τι αφορά αυτή καθαυτή την καταγγελία της 24χρονης, η ανάκριση συνεχίζεται προς κάθε κατεύθυνση. Προς το παρόν αφορά μόνο ένα πρόσωπο που έχει απολογηθεί και έχει αφεθεί ελεύθερο με περιοριστικούς όρους.

Η δίωξη είναι για «προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας χωρίς τη συναίνεση του θύματος», ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχει γίνει μία σύλληψη άνδρα, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι υπήρξε συνεύρεση, αλλά ήταν με τη συναίνεση της 24χρονης. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Νωρίτερα σήμερα, ο δικηγόρος της 24χρονης είχε κάνει, επίσης, λόγο για «μεγάλο κύκλωμα» και ζήτησε την εξάρθρωσή του. Ο κ. Θανάσης Ζιώγας προανήγγειλε, δε, πως το επόμενο διάστημα θα έρθουν στο «φως» κι άλλες καταγγελίες για τα ίδια άτομα.

«Έχω ακούσει ότι υπάρχουν πάρα πολλές καταγγελίες που θα βγουν. Για άλλα περιστατικά που σημειώθηκαν από τους ίδιους. Όχι την ίδια νύχτα» δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος αναφέρθηκε και αναλυτικά στα όσα φέρεται να βίωσε η 24χρονη. Όπως είπε, την είχε καλέσει σε πάρτι στο ξενοδοχείο ένας στενός της φίλος και όταν – σε κατάσταση μέθης – θέλησε να φύγει εκείνος την έπεισε να μείνει.

Αποφάσισε να πάρει ένα δωμάτιο, για να μην οδηγήσει, και όταν έφτασε σε αυτό της μπλόκαραν την είσοδο τρία, άγνωστά της, άτομα και την παρέσυραν σε μία σουίτα.

Το επόμενο πρωί, όπως συνέχισε ο δικηγόρος, ξύπνησε χωρίς το εσώρουχό της και δεν θυμόταν τίποτα. Πήγε στις Αρχές για να καταγγείλει τον βιασμό της και δίδει συνεχώς νέες πληροφορίες όταν τις θυμάται.

Ο δικηγόρος τόνισε πως η νεαρή είναι «βέβαιη πως βιάστηκε».

Με πληροφορίες, ΣΚΑΙ, ΑΝΤ1, thesstoday

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: