Βίασε την ψυχή μου, λέει το θύμα βιασμού από Ιερέα στα Πατήσια: Κι όμως, ήταν κοινό μυστικό η δράση του [video]

File photo: Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του κληρικού αφορά κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό που φέρεται να σχετίζεται με φωτογραφίες που -κατά τη δικογραφία- ο κατηγορούμενος ζητούσε να του στέλνει το κορίτσι. Screenshot via YouTube




Kαταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του βιασμού ανήλικης μέσα στην Εκκλησία, στα Κάτω Πατήσια από τον 37χρονο ιερέα της ενορίας.

Μετά την καταγγελία της 17χρονης, η σιωπή των κατοίκων που γνώριζαν τη δράση του σάτυρου ιερέα στο ναό του Αγίου Δημητρίου έχει σπάσει, καθώς αρκετοί δεν διστάζουν να μιλήσουν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Το θύμα του βιασμού, που βρήκε το θάρρος και κατήγγειλε τον κληρικό και πατέρα 3 παιδιών, ζούσε ένα διαρκή «εφιάλτη». Στην κατάθεσή της περιγράφει τραγικά περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης και εκβιασμών ακόμη και μέσα στην εκκλησία.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τη νοσηρή δράση του ιερέα προκαλούν ανατριχίλα καθώς ο κατηγορούμενος φέρεται να έχει βιάσει το ανήλικο κορίτσι 7 φορές ενώ την εκβίαζε ότι αν δεν συνέχιζε να δέχεται την αρρωστημένη κακοποίησή της θα έδειχνε βίντεο από τον βιασμό της στους γονείς της.

Εξαιτίας μάλιστα της ακατονόμαστης δράσης του 37χρονου κληρικού, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση τέθηκε σε αργία, άγνωστοι βανδάλισαν χθες τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στα Κάτω Πατήσια.

 

Μου βίασε την ψυχή…

Όπως έγινε γνωστό σήμερα, στην κατάθεση που έδωσε στις 9 Νοεμβρίου του 2021, η ανήλικη μαθήτρια περιγράφει όσα φρικτά βίωσε, λέγοντας μεταξύ άλλων:

«Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ήθελα κάτι να κάνω αλλά φοβόμουνα πάρα πολύ. Φοβόμουνα πάρα πολύ. Ήμουν διαλυμένη. Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου».

Η ίδια, σε άλλο σημείο της κατάθεσής της, αναφέρει: «Όταν άρχισα να πηγαίνω στο λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κοροναϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου».

Σύμφωνα με τις τις πληροφορίες που δημοσιεύονται, βάσει της καταγγελίας, ο 37χρονος ιερέας, αφού την απομόνωσε και της επιτέθηκε σεξουαλικά, της είπε: «Ωραία, τώρα ήρθε η ώρα, να σε εξετάσω, και στο άλλο κομμάτι».

Η ανήλικη στην κατάθεσή της αποκαλύπτει, ακόμα: «Έκανε αυτή την κίνηση και νόμιζα ότι θα μου κοπεί η ανάσα και ότι θα πεθάνω. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, και του έκανα έτσι στο πόδι για να με αφήσει. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα, ενώ αυτός συνέχιζε να κάνει αυτό το πράγμα, ευτυχώς που μετά τον ξαναπήρε η γυναίκα του».

Με πληροφορίες από ertnews.gr

Άγνωστοι βανδάλισαν την εκκλησία του 36χρονου ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: