Στην Αθήνα ο Στέφαν Γιόβιτς: «Εύκολη απόφαση να έρθω στον Παναθηναϊκό»

Photo Το μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού Στέφαν Γιόβιτς στην Αθήνα. Screenshot via Twitter Panathinaikos BC @paobcgr




Σε ελληνικό έδαφος πάτησε τη Δευτέρα το απόγευμα το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ένταξη στους «πράσινους».

Ο Σέρβος γκαρντ είχε αναβάλει το ταξίδι του στην Αθήνα κατά μία εβδομάδα, διότι είχε βρεθεί θετικός στην COVID–19.

Ο Γιόβιτς αναμένεται να αγωνιστεί στην Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στο συμβόλαιό του υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης για ακόμη μία σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Στις πρώτες του δηλώσεις επί ελληνικού εδάφους ο Σέρβος τόνισε: «Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα. Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά. Έχετε δίκιο, έλειψα για έξι μήνες, γιατί είχα έναν σοβαρό τραυματισμό με την εθνική ομάδα. Τώρα είμαι ικανοποιημένος που βρίσκομαι εδώ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Ελπίζω πως το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο».

Σχετικά με τη φυσική του κατάσταση είπε: «Νιώθω εξαιρετικά. Μου είχαν πει πως θα μείνω εκτός για δύο μήνες. Ύστερα από κάποιες εξετάσεις στη Γερμανία αποφασίσαμε να μείνω εκτός για παραπάνω καιρό, για να είμαι ασφαλής και 100% έτοιμος. Μιλήσαμε με τον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο και ήταν εύκολο να αποφασίσω να υπογράψω εδώ».

Σε ερώτηση για το αν περιμένει να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τα επόμενα χρόνια είπε ότι: «Ναι, υπάρχει option και θα τις δύο πλευρές. Θα δούμε. Για εμένα το πιο σημαντικό τώρα είναι να παίξω. Πιστεύω στον εαυτό μου. Αυτό θέλω να λέω συνέχεια. Όμως, τώρα το πιο σημαντικό είναι να παίξω και μετά θα δούμε τι θα γίνει, όταν τελειώσει η σεζόν».

Πληροφορίες από paobc.gr

Basket League: Στο ΟΑΚΑ πέφτει η «αυλαία» της 12ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: