Παναγιωτόπουλος: Τα Rafale πολλαπλασιάζουν την αποτρεπτική ισχύ της Πολεμικής Αεροπορίας

File photo Ο Υυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκε μαζί με τη Γαλλίδα ομόλογό του Φλωράνς Παρλύ τα ναυπηγεία του Ομίλου ‘Naval Group” στη Λωριάν της Γαλλίας, όπου θα ναυπηγηθούν οι φρεγάτες FDI HN Belharra του Πολεμικού Ναυτικού, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΠΕΘΑ/Antoine MARTINEAU μέσω ΚΥΠΕ




Ξεχωριστή στιγμή στη στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας χαρακτήρισε τη σημερινή άφιξη των πρώτων έξι μαχητικών αεροσκαφών Rafale ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιώτοπουλος μιλώντας στο Politico.

«Είναι μια ξεχωριστή στιγμή για τη στρατηγική μας συνεργασία με τη Γαλλία αλλά, και για το κοινό μας όραμα για την ευρωπαϊκή άμυνα. Αυτά τα ανώτερα αεροσκάφη επόμενης γενιάς πολλαπλασιάζουν την αποτρεπτική ισχύ της Πολεμικής Αεροπορίας και ενδυναμώνουν την ικανότητά μας να ανταπεξέλθουμε σε κάθε πρόκληση ασφαλείας στην περιοχή μας», δήλωσε ειδικότερα ο κ. Παναγιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου, προσγειώνονται στην Τανάγρα τα πρώτα έξι μαχητικά αεροσκάφη Rafale, αφού πρώτα πετάξουν πάνω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης μεταξύ 12:00 και 12:30.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Στην Τανάγρα σήμερα τα πρώτα έξι Rafale της Πολεμικής Αεροπορίας: Θα πετάξουν πάνω από την Ακρόπολη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: