Άγιος Παντελεήμονας: Συνελήφθη ο άνδρας που απειλούσε να ανατινάξει πολυκατοικία με φιάλη υγραερίου [video]

Photo Εικόνα από την πολυκατοικία όπου εξελίσσεται η κατάσταση ομηρίας. Screenshot via glomex ALPHA




(Ενημέρωση) Συνελήφθη πριν από λίγο ο Αιγύπτιος που κρατούσε όμηρο τη Βουλγάρα φίλη του και απειλούσε να τινάξει στον αέρα, με φιάλη υγραερίου, πολυκατοικία στην οδό Αλκιβιάδου, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Αστυνομικοί κατόρθωσαν να αιφνιδιάσουν και να ακινητοποιήσουν τον δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου είχε σημάνει συναγερμός, καθώς ένας άνδρας κρατούσε όμηρο την κοπέλα του στο κέντρο της Αθήνας, απειλώντας να τινάξει πολυκατοικία στον αέρα, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Η συγκεκριμένη πολυκατοικία βρίσκεται στην οδό Αλκιβιάδου.

Στο σημείο σπεύδουν αστυνομικές δυνάμεις και διαπραγματευτής της αστυνομίας. Επίσης στην περιοχή βρίσκεται και πλήρωμα της Πυροσβεστικής προληπτικά.

Η αρχική ενημέρωση ανέφερε ότι ένας άνδρας μπήκε σε σπίτι δύο αλλοδαπών γυναικών και άρπαξε τη μία.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, o άνδρας – που είναι αλλοδαπός – απειλεί να ανατιναχθεί, έχοντας στα χέρια του φιάλη υγραερίου, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα Αττικής.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, όλα συνέβησαν έπειτα από καβγά που είχε με τη σύντροφό του σε διαμέρισμα στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Αλκιβιάδου.

Εκκενώθηκε η πολυκατοικία

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του ALPHA, η πολυκατοικία εκκενώθηκε προληπτικά.

Ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι Αιγυπτιακής καταγωγής, μετέβη αρχικά στο διαμέρισμα της γυναίκας που βρίσκεται στο Γαλάτσι, την απείλησε με ένα μαχαίρι και την πήρε μαζί του στην πολυκατοικία στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου όπου και διαμένει.

Πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ / ΕΡΤ

Περιστέρι: Τραγικός θάνατος ηλικιωμένης γυναίκας από πυρκαγιά σε διαμέρισμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: