Όλες οι επιλογές Ανδρουλάκη για τις θέσεις κλειδιά στο δικό του ΠΑΣΟΚ: 40ρηδες και έντονο άρωμα γυναίκας

Ο νέος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, μιλάει κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Κ.Ο του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή, υπό την προεδρία του βουλευτή του κόμματος Μιχάλη Κατρίνη, την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Μια ομάδα σαραντάρηδων με έντονο άρωμα γυναίκας  επέλεξε ο Νίκος Ανδρουλάκης ως βασικά στελέχη του. Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ ανακοίνωσε τα πρόσωπα που στελεχώνουν το επιτελείο του στο ΚΙΝΑΛ, τα οποία είναι και προσωπικές επιλογές του.

Εκπρόσωπος Τύπου αναλαμβάνει ο δικηγόρος Δημήτρης Μάντζος ο οποίος ήταν διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ επί προεδρίας Γεννηματά.

Αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου ορίστηκε η επίσης δικηγόρος στο επάγγελμα, Αναστασία Σιμητροπούλου η οποία έχει διατελέσει αντιδήμαρχος και δημοτική σύμβουλος στον Άλιμο. Έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή της Αθήνας και από τον Σεπτέμβριο του 2007 είναι μάχιμη δικηγόρος με δικηγορικό Γραφείο στο Καλαμάκι. Κατάγεται από τη Σπάρτη Λακωνίας και είναι μέλος τρίτεκνης οικογένειας. Εκλέγεται δημοτική Σύμβουλος από το 2010 και επί δημαρχίας Ανδρέα Κανδύλη, διετέλεσε αντιδήμαρχος Διοικητικών – Κοινωνικών Υπηρεσιών & Νομικής Υπηρεσίας.

Επίσης ανακοινώθηκαν:

Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Ν. Ανδρουλάκη αναλαμβάνει η Ελένη Αναστασίου. Eχει διατελέσει (2015) μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΚΙΝΑΛ. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978. Δικηγόρος, απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών με Μεταπτυχιακές σπουδές  στο Δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των Ευρωπαϊκών  Κοινοτήτων (Εμπορικό Δίκαιο και Δίκαιο Ανταγωνισμού) στο Πανεπιστήμιο του Στρασβούργου – Νομικό Τμήμα  του  πανεπιστήμιουRobert Schuman III.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, ενώ έχει διατελέσει μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου από το 2015 έως το 2017. Από το 2014 έως 2019 διετέλεσε Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας και Κέντρου της Αθήνας. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Είναι έγγαμη και έχει δύο παιδιά.

Η Μάρα Κουκουδάκη, αναλαμβάνει υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού του ΚΙΝΑΛ. Γεννήθηκε το 1982 στον Πειραιά, όπου και μεγάλωσε. Έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Νεώτερη και Σύγχρονη Ιστορία. Εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα από τα φοιτητικά της χρόνια έως σήμερα.

Τα χρόνια που σπούδασε στο ΤΕΙ Αθήνας και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο δραστηριοποιήθηκε συνδικαλιστικά στην ΠΑΣΠ. Το 2007 εκλέχθηκε στο Κεντρικό Συμβούλιο της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Συνεχίζοντας την πολιτική της δράση εκλέχθηκε το 2015 στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ και υπήρξε υποψήφια βουλευτής το ίδιο έτος στην Α’ Πειραιά.

Από τη δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής συμμετέχει σε όλα τα κεντρικά όργανα και είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και της Επιτροπής Δεοντολογίας, Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης. Μιλά Αγγλικά και Γαλλικά και είναι έγγαμη.

Δευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝΑΛ ορίζεται ο Θανάσης Γλαβίνας, δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη, γιος του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Ιωάννη Γλαβίνα ο οποίος διετέλεσε βουλευτής από το 1981 ως το 1996.

Γεννήθηκε το 1987 στη Θεσσαλονίκη. Είναι Δικηγόρος Θεσσαλονίκης και αποφοίτησε από την Νομική Σχολή της Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στο Δημόσιο και Ευρωπαϊκό δίκαιο στη Νομική Σχολή του Δ.Π.Θ., της Βόννης και του Γκρατς.

Υπεύθυνος αυτοοργάνωσης αναλαμβάνει ο βουλευτής Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας. Γεννήθηκε στις 22 Μαΐου του 1979 στη Ν. Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Βουλευτής Χαλκιδικής, Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

Είναι πτυχιούχος του τμήματος «Εφαρμοσμένης Πληροφορικής» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές αποκτώντας δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και στην «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση» από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Επικεφαλής της επιτροπής ψηφοδελτίων αναλαμβάνει ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων Βαγγέλης Αργύρης. Γεννήθηκε στο Ροδοτόπι Ιωαννίνων το 1952. Σπούδασε στη Σχολή Μηχανολόγων Υπουργείου Βιομηχανίας. Από το 1982 έως το 2000 διετέλεσε Πρόεδρος Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών και Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1990 έως το 1993.

Επίσης, έχει διατελέσει υφυπουργός Γεωργίας από το 2000 έως το 2004 και εκλεγόταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ από το 1993 έως το 2012. Από το 2009 έως το 2012 διετέλεσε Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής.

Νίκος Σοφιανός: Τα εξοπλιστικά δεν αφορούν την άμυνα αλλά τους σχεδιασμούς ΗΠΑ – ΕΕ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: