Τραγωδία στη Λαμία: Σε πνευμονικό οίδημα οφείλεται ο θάνατος της 14χρονης, που νοσηλευόταν με κορωναϊό

File photo Εικόνα από το νοσοκομείο Λαμίας. Screenshot via Youtube Star Κεντρικής Ελλάδας




Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της 14χρονης στη Λαμία, η οποία νοσούσε από κορωναϊό, έριξε η ιατροδικαστική εξέταση που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα της εξέτασης, ο θάνατος του κοριτσιού οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα, ενώ αναμένονται και οι εργαστηριακές εξετάσεις.

Όπως αναφέρει το tvstar.gr, το κορίτσι, νοσούσε από κορωναϊό, η κατάστασή του επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου 4 Δεκεμβρίου.

Η τραγική είδηση σόκαρε όλη τη χώρα και οι δικοί της άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν πως η Κυριακή έφυγε από τη ζωή.

Η οικογένεια του κοριτσιού, μέσω της δικηγόρου Σοφίας Σταυράκη, ευχαριστεί όλο τον κόσμο για την συμπαράστασή του και ζητά από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν το πένθος της.

Ο Εισαγγελέας Λαμίας έχει ήδη διατάξει έρευνα για τις συνθήκες από τις οποίες χάθηκε το η άτυχη μαθήτρια. ΕΔΕ έχει επίσης διατάξει και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια.

Όπως επισημαίνει η κυρία Σταυράκη η οικογένεια έχει δηλώσει παράσταση προκειμένου να υποστηρίξει όποια κατηγορία, αν αυτή βέβαια αποδοθεί. Επίσης η συνήγορος της οικογένειας διαψεύδει πως οι γονείς της 14χρονης δεν τηρούσαν τα μέτρα κατά του κορωναϊού.

Φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στο άτυχο κορίτσι αύριο Τρίτη στις 11:00 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας. Η ταφή της 14χρονης θα γίνει στα Στύρφακα του δήμου Λαμιέων.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. του Αγίου Αθανασίου.

Τι έγραψαν στο θρανίο της οι συμμαθητές της

Όπως αναφέρει το Lamia Report, οι συμμαθήτριες και οι συμμαθητές της στο 4ο Γυμνάσιο Λαμίας άφησαν στο θρανίο της λουλούδια και έγραψαν μηνύματα για την αδικοχαμένη Κυριακή (Κέλλυ).

Πληροφορίες από tvstar.gr / Lamia Report

Τραγική απώλεια στη Λαμία: Πέθανε 14χρονη ανεμβολίαστη που νοσούσε από κορωναϊό (βίντεο)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: