Ο Βασίλης Λεβέντης έκανε αντιεμβολιαστικό κήρυγμα πριν αρρωστήσει από τον κορωναϊό [video]

Ο Βασίλης Λεβέντης βγήκε από το νοσοκομείο αγνώριστος, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά, εντελώς εξασθενημένος, ενώ παρουσιάζει προβλήματα στην ομιλία, καθώς υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Screenshot via video star.gr




Πάνω από ενάμιση μήνα έμεινε στο νοσοκομείο, και 47 ημέρες διασωληνωμένος, ο Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό αυτή την εβδομάδα.

Ο Βασίλης Λεβέντης βγήκε από το νοσοκομείο αγνώριστος, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά, εντελώς εξασθενημένος, ενώ παρουσιάζει προβλήματα στην ομιλία, καθώς υποβλήθηκε σε τραχειοστομία. Σύμφωνα με δηλώσεις του γιού του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων «είναι σαν μωρό, θα του πάρει καιρό να μάθει να περπατάει ξανά», ενώ κινδύνευσε δύο φορές να πεθάνει μέσα στην εντατική, όπως δήλωσε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασιλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου 2021, αφού νόσησε με κορωναϊό, με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορωναϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών που του έλεγαν οι νεφρολόγοι ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν αγγειάκια στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».

Ωστόσο, όπως φαίνεται από βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, ο Βασίλης Λεβέντης δεν έκανε το εμβόλιο γιατί ήταν αντιεμβολιαστής. Όπως ακούγεται να λέει στο παρακάτω βίντεο, μεταξύ άλλων «Οσους αρνούνται το εμβόλιο για λόγους αντιστάσεως στην εξουσία, τους στηρίζω και του θεωρώ δικούς μου

Να πάω να κάνω το εμβόλιο για να λέει ο Σταϊκούρας και ο Μητσοτάκης ότι ανεβαίνουν οι αριθμοί, αυτό…

 

Με πληροφορίες από neoskosmos.com

Mε πρωτοφανείς ρυθμούς εξαπλώνεται η μετάλλαξη Όμικρον: Συναγερμός στις βρετανικές αρχές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: