Νέες καταγγελίες από τον αμετανόητο Κουρουμπλή: Πνίγηκαν άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία από κακή ροή οξυγόνου [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Με νέες, βαρύτατες κατηγορίες επανήλθε ο διαγραφείς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μιλώντας στο OPEN o κ. Κουρουμπλής:

• Προσπάθησε να αποποιηθεί τον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι» που απηύθυνε χθες μέσα στη Βουλή παρότι τα σχετικά βίντεο τον διαψεύδουν.

• Κακοποίησε εκ νέου το περιεχόμενο της μελέτης Τσιόδρα – Λύτρα μιλώντας, εντελώς αυθαίρετα, για τουλάχιστον 7.500 ανθρώπους που χάθηκαν άδικα.

Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι επανήλθε με σοβαρότατες καταγγελίες ότι μέσα στα νοσοκομεία πνίγηκαν άνθρωποι από κακή διαχείριση των νοσηλευόμενων εκτός ΜΕΘ.

Είπε επί λέξει:

«Όταν μέσα σε ένα νοσοκομείο ανατίθεται η ευθύνη να φροντίζουν ανθρώπους διασωληνωμένους εκτός ΜΕΘ σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με ΜΕΘ ξέρετε τι συνέβη; Πνίγηκαν άνθρωποι από την κακή ροή του οξυγόνου. Πνιγόντουσαν οι άνθρωποι μέσα στα νοσοκομεία. Αν αυτό δεν είναι δολοφονία… Το λέω εγώ…Ας πάει στον εισαγγελέα».

Όσον αφορά στον χαρακτηρισμό «δολοφόνοι», υποστήριξε ότι αυτό που είπε ήταν «οι πολιτικές σας είναι δολοφονικές».

Ερωτηθείς γιατί διεγράφη από τον κ. Τσίπρα ο κ. Κουρουμπλής αρκέστηκε να πει: «Ε με διέγραψε. Είναι δικαίωμα του αρχηγού. Δεν ήρθα εδώ για να να κλαψουρίσω επειδή με διέγραψε ο κ. Τσίπρας».

Τέλος επέμεινε και στις νέες του καταγγελίες λέγοντας ότι είναι έτοιμος να τις υποστηρίξει ακόμη και με άρση της ασυλίας του.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας διέγραψε από τον ΣΥΡΙΖΑ τον Κουρουμπλή μετά τα περί “δολοφόνων” στη Βουλή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: