Μεγάλες οι προοπτικές επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας: Εκδήλωση της Ελληνικής Πρεσβείας

File Photo Ο πρεσβευτής της Ελλάδας στη Λευκωσία Ιωάννης Παπαμελετίου ΚΥΠΕ/ΕΒΕΑ




Το μήνυμα ότι είναι μεγάλες οι προοπτικές για διεύρυνση της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου – Ελλάδας για τα επόμενα χρόνια δόθηκε από τους επιχειρηματίες Ελλάδας και Κύπρου, που παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που οργάνωσαν η Πρεσβεία της Ελλάδας στην Κύπρο και ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος Κύπρου – Ελλάδας στην Πρεσβευτική Κατοικία στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρεσβείας, στον χαιρετισμό του ο Έλληνας Πρέσβης Ιωάννης Παπαμελετίου είπε ότι οι επιχειρηματικές σχέσεις των δύο χωρών παρά τα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο.

Επίσης διαβεβαίωσε τους επιχειρηματίες ότι η Πρεσβεία της Ελλάδας είναι στη διάθεση τους για κάθε βοήθεια στις δραστηριότητες τους.

Μιλώντας κατά την εκδήλωση ο Πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ελλάδας Ιωσήφ Ιωσήφ είπε ότι ο Επιχειρηματικός Σύνδεσμος θα συνεχίσει τις δράσεις του για προώθηση των οικονομικών, εμπορικών και επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου – Ελλάδας με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των δεσμών των δύο χωρών.

Οι παρευρεθέντες επιχειρηματίες αντάλλαξαν απόψεις μεταξύ τους και δήλωσαν ικανοποίηση από την πρωτοβουλία για οργάνωση αυτής της εκδήλωσης, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Στην εκδήλωση που παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι Υφυπουργοί Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Κόκκινος και Ναυτιλίας Βασίλης Δημητριάδης αντίστοιχα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε Λεωφόρο «Μίκη Θεοδωράκη» μετονομάστηκε η Λεωφόρος Μουσείου στη Λευκωσία: Τελετή παρουσία της Μαργαρίτας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: