«Με έβρισε, τσαντίστηκα και την έπνιξα με τα χέρια μου…»: Αποτροπιασμός για τη γυναικοκτονία στη Λακωνία

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του OPEN




Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκότωσε την 36χρονη σύζυγό του, στην περιοχή Βλαχιώτη της Λακωνίας, περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 40χρονος συλληφθείς.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, ο 40χρονος τηλεφώνησε στο ΑΤ Ευρώτα και ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του την έπνιξε με τα χέρια του.

Ο 46χρονος και η 36χρονη διέμεναν εδώ και αρκετά χρόνια στην περιοχή του Βλαχιώτη, είχαν αποκτήσει δύο παιδιά και απασχολούνταν ως εργάτες γης, ενώ δεν είχαν απασχολήσει ποτέ τις αστυνομικές Αρχές.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Ο δράστης φέρεται να αποδίδει την πράξη του στο ότι «προκλήθηκε» από το θύμα μετά από έντονη αντιπαράθεσή τους τη νύχτα.

Κατά πληροφορίες ο δράστης είπε στους αστυνομικούς: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από τον λαιμό και την έπνιξα» (…) «Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Η άγρια δολοφονία έγινε στο κρεβάτι του ζευγαριού, ενώ τα δύο ανήλικα παιδιά τους, δύο αγοράκια 9 και 11 ετών, κοιμούνταν σε διπλανό δωμάτιο του σπιτιού. Είναι η 15η δολοφονία γυναίκας το 2021

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, 40χρονος, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία σε βάρος της 36χρονης συζύγου του.
Προηγήθηκε τηλεφωνική κλήση του 40χρονου στο ανωτέρω Αστυνομικό Τμήμα, κατά την οποία ενημέρωσε ότι μετά από διαπληκτισμό που είχε με τη σύζυγό του, την έπνιξε με τα χέρια του. Αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία τους, όπου η 36χρονη βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ,  ΣΚΑΙ, ΟPEN, ΑΝΤ1

Βίντεο ντοκουμέντο: Λήστεψε βενζινάδικο στην Καλλιθέα με το αυτοκίνητο της μητέρας του – Πώς τον εντόπισε η αστυνομία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: