Euroleague: Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στη Ρωσία κόντρα στη φορμαρισμένη Ούνικς

File photo Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης με τον Σακίλ Μακ Κίσικ σε στιγμιότυπο από αγώνα του Ολυμπιακού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ μέσω ΚΥΠΕ




Σε μια δύσκολη έδρα δοκιμάζεται την Παρασκευή (03/12) στις 18:00 ο Ολυμπιακός απέναντι στην προσφάτως φορμαρισμένη, Ούνικς Καζάν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Euroleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» επιδιώκουν να πετύχουν την τρίτη τους συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση, ενώ από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι μετρούν ήδη τέσσερα σερί θετικά αποτελέσματα, με τον Ολυμπιακό να έχει ρεκόρ 8-4 και την Ούνικς να έχει 7-5 αντίστοιχα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί πλήρης, ενώ από την πλευρά των γηπεδούχω, δεν έχει ξεκαθαρίσει το καθεστώς συμμετοχής του Αντρέι Βορόντσεβιτς.

Ρεβάνς τελικού

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, τα βλέμματα πέφτουν στη «μάχη» της Αναντολού Εφές (6-6) με την Μπαρτσελόνα (10-2) σε μια άτυπη επανάληψη του περσινού τελικού της Euroleague. Ο Ντόγκους Μπαλμπάι έχει τεθεί εκτός για τους Τούρκους, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζέιμς Άντερσον. Οι «Μπλαουγκράνα» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους για άλλο ένα ματς τους Κόρι Χίγκινς, Άλεξ Αμπρίνες και Νικ Καλάθη.

Λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 20:00, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης (8-4) φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα (4-8). Ο Σαμπάζ Νέιπιερ παραμένει εκτός για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας θα στερηθεί τον υπηρεσιών του Μάρκο Σιμόνοβιτς και παραμένει αμφίβολος ο τραυματίας Άαρον Γουάιτ.

Τέλος, η αυλαία πέφτει στις 21:00, με την Άλμπα Βερολίνου (4-8) να υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο (8-4). Η Άλμπα δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, ωστόσο από την άλλη μεριά ο Έττορε Μεσίνα δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντίνο Μήτογλου, στον Κάλεμπ Ταρζούσκι που μπήκε στο πρωτόκολλο του κορονοϊού, αλλά και στον τιμωρημένο Ρικάρντο Μορασίνι.

Το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague:

Ούνικς Καζάν – Ολυμπιακός (18:00)
Αναντολού Εφές – Μπαρτσελόνα (19:30)
Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης – Ερυθρός Αστέρας (20:00)
Άλμπα Βερολίνου – Αρμάνι Μιλάνο (21:00)

Πληροφορίες από ΕΡΤ

Ρεκόρ διαφοράς ever στο ΝΒΑ: Οι Μέμφις νίκησαν την Οκλαχόμα με 152 – 79

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: