Ένα πραγματικά προβληματικό άρθρο στην Yeni Şafak: “Βλέπει” κτύπημα των Αμερικανών από την Αλεξανδρούπολη!

ΣΚΙΤΣΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΓΚΟΥΜΑ




Με τίτλο «Το παζάρι του τρόμου!» και υπότιτλο «‘Ανατρέψτε τον Ερντογάν, δώστε μας την κυβέρνηση, εφαρμόστε αυτόν τον χάρτη’ – Παραεκλογική προετοιμασία: Ο στρατός των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη θα περάσει τα σύνορα – Η ιστορία μας δεν έχει ξαναδεί τέτοια προδοσία!» δημοσιεύεται στην εφημερίδα Yeni Şafak ένα πραγματικά αρρωστημένο άρθρο γνώμης του İbrahim Karagül.

Μεταξύ άλλων καταγράφονται τα κάτωθι:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Ευρώπη και το Ισραήλ, που έλαβαν τη διαβεβαίωση για την «μετά τον Erdoğan εποχή», μετατόπισαν το μέτωπο και την περικύκλωση προς τα δυτικά.

Τα νησιά του Αιγαίου έχουν μετατραπεί σε αποθήκες όπλων. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε κράτος φρούριο.

Οι ΗΠΑ, η Ευρώπη και το Ισραήλ έχουν αρχίσει να συσσωρεύουν όπλα σε τρομακτικό βαθμό σε αυτή τη χώρα. Στο σημείο μηδέν των ακτών μας, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τα σύνορά μας, δημιουργούνται στρατιωτικές βάσεις, χτίζονται σωροί.

Η στοίβαξη στην Αλεξανδρούπολη είναι καταστροφική για αυτή τη χώρα, είναι προσβολή, είναι μεγάλη απειλή. Ό,τι γίνεται στη γραμμή Ιράν-Μεσογείου, το ίδιο γίνεται και σε Αιγαίο-Ελλάδα.

[…]
Μόλις καταλάβουν ότι δεν μπορούν να τον [σ.σ. Erdoğan] ανατρέψουν με εκλογές, θα κάνουν μια παρέμβαση σαν της 15ης Ιουλίου.

Αυτή τη φορά, αμερικανικά στρατεύματα από την Αλεξανδρούπολη, δυτικά στρατεύματα θα περάσουν τα σύνορα και θα πάνε στην Τουρκία. Θα υπάρξει έξωθεν παρέμβαση για υποστήριξη στους εντός (σ.σ. την αντιπολίτευση).

Η προετοιμασία των ΗΠΑ και της Ευρώπης στην Ελλάδα δεν περιορίζεται στη στρατιωτική υποστήριξη στη χώρα αυτή ή στο ζήτημα στα σύνορα της Ρωσίας. Η μεγαλύτερη γεωπολιτική παρέμβαση στον κόσμο σχετίζεται πλέον με την Τουρκία. Η μορφή του παγκόσμιου χάρτη ισχύος αλλάζει με την άνοδο της Τουρκίας”.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Yeni Şafak, άρθρο γνώμης του İbrahim Karagül

Αποκαλύψεις για το Κραν Μοντανά: Ο αισχρός Τσαβούσογλου απειλεί Αθήνα και Λευκωσία, προειδοποιεί ExxonMobil και Κατάρ για το οικόπεδο 5

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: