Αγωγή κατέθεσαν οι «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου [video]

File photo Αγωγή κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου κατέθεσαν οι Ράδιο Αρβύλα. Screenshot via glomex OPEN




Σε αγωγή κατά του πρώην συνεργάτη τους Στάθη Παναγιωτόπουλου αναμένεται να προχωρήσουν οι τρεις του «Ράδιο Αρβύλα», όπως αναφέρει ρεπορτάζ του OPEN.

Η υπόθεση της καταγγελίας κατά του πρώην συνεργάτη τους για δημοσιοποίηση ερωτικών βίντεο χωρίς τη συναίνεση της πρώην συντρόφου του, δρομολόγησε εξελίξεις, με την αποπομπή του από την τηλεοπτική σατιρική εκπομπή τη Δευτέρα.

Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις τους που κατακεραύνωναν τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, δηλώνοντας άγνοια για το θέμα, αλλά και το «κόψιμο» της εκπομπής από τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1, ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης ετοιμάζουν αγωγή καταπέλτη κατά του πρώην συνεργάτη τους.

Οι τρεις του «Ράδιο Αρβύλα», αφού εξέφρασαν δημόσια τη στήριξή τους στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου, φαίνεται ότι έχουν ήδη κινηθεί νομικά εναντίον του, σύμφωνα με τη δικηγόρο τους.

Κατέθεσαν λοιπόν αγωγή με την οποία ζητούν την αποκατάσταση της ζημιάς και της ηθικής βλάβης που έχουν υποστεί τόσο οι ίδιοι προσωπικά, όσο και η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», αλλά και ο Αντώνης Κανάκης σαν δημιουργός της.

Πληροφορίες από OPEN

Τέλος άρον – άρον για φέτος οι Ράδιο Αρβύλα: Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΝΤ1

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: