Το ΚΚΕ, ο Κικίλιας, ο ΣΥΡΙΖΑ, ο Γερουλάνος και άλλοι καταγγέλλουν “τις χυδαιότητες του Κασιμάτη για την Φώφη Γεννηματά”

FILE PHOTO: H τέως πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




«Ουδεμία εντύπωση προξενούν οι χυδαιότητες Κασιμάτη κατά της Φώφης Γεννήματα, γνωστού -μεταξύ άλλων- και για τον πρωτόγονο αντικομμουνισμό που συστηματικά εκτοξεύει”, ανέφερε σε ανάρτησή του στο Twitter το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σημειώνει και τα εξής:

“Είναι προφανές ότι οι φορείς τέτοιων απόψεων δεν διστάζουν μπροστά σε καμία αθλιότητα. Σήμερα αυτό γίνεται ακόμη πιο φανερό, όπως και το ότι η ανοχή σε τέτοιες απόψεις πάντα αποθρασύνει».

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας δεν έκρυψε στην οργή του και έκανε την εξής ανάρτηση:

«Ο επαγγελματίας κριτής των πάντων τώρα και τυμβωρύχος. Πόσο ακόμα. #Κασιμάτης».

Με μια ανακοίνωση όλο οργή το ΚΙΝΑΛ αντέδρασε στο απαράδεκτο σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στα ΝΕΑ, στο οποίο ο δημοσιογράφος αναφέρει ότι η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά «προσέφερε περισσότερα στο ΚΙΝΑΛ με τον θάνατό της παρά εν ζωή».

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

  • Το απαράδεκτο και κατάπτυστο σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ως προεκλογικές αυτές οι προβλέψεις είναι υπερβολικές. Εντούτοις για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 10 χρόνια η δυνατότητα αύξησης της επιρροής του ΠΑΣΟΚ είναι πραγματική και καταγράφεται από τις μετρήσεις.

Σε δύο τακτικές μηνιαίες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύτηκαν μόλις χθες το ΠΑΣΟΚ στην παρούσα ρευστή κατάσταση χωρίς ηγεσία παίρνει 9,6% (Metron Analysis) και 10% (Pulse).

Αξιοσημείωτη ειρωνεία ότι με τον θάνατο της η μακαρίτισσα Φώφη προσέφερε στο ΠΑΣΟΚ περισσότερα από όσα είχε προσφέρει με τη ζωή της».

  • Ο Ηλιόπουλος για το δημοσίευμα σχετικά με τη Φώφη Γεννηματά: «Η χυδαιότητά του δεν έχει όρια»

«Ο κύριος Κασιμάτης φρόντισε σήμερα στα “Νέα”, να μας θυμίσει ότι η χυδαιότητά του δεν έχει όρια. Επίσης μας θύμισε ότι έντυπα και δημοσιογραφικοί οργανισμοί που ξιφουλκούν κατά του “λαϊκισμού”, νιώθουν άνετα να φιλοξενούν φράσεις και οπτικές που παραπέμπουν στις πιο σκοτεινές σελίδες της ρυπαρογραφίας», αναφέρει ο Νάσος Ηλιόπουλος σε ανάρτησή του στο Facebook.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σχολιάζει ότι «ο κύριος Κασιμάτης πάντα αυτός ήταν» και προσθέτει ότι «όμως η διεύθυνση της εφημερίδας έχει εξ ολοκλήρου την ευθύνη για τη δημοσιοποίηση της αθλιότητας εις βάρος της μνήμης της Φώφης Γεννηματά».

Άμεση ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος επιτέθηκε στον δημοσιογράφο, κάνοντας λόγο για «ντροπή.

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη», έγραψε στο Twitter ο κ. Ανδρουλάκης

— «Το χειρότερο δεν είναι ότι ο κ. Κασιμάτης γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι χυδαίο. Το χειρότερο είναι ότι θεωρεί έξυπνο αυτό που κάνει”, τονίζει ο υποψήφιος για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Παύλος Γερουλάνος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Σημειώνει και τα εξής:

“Η καλύτερη τακτική σε τέτοιες συμπεριφορές είναι να μην τους δίνεις σημασία. Η εφημερίδα όμως; Νιώθει καλά να κοιτάζει από μακριά;»

«Αυτή ήταν η καθημερινότητα της Φώφης Γεννηματά επί 6 χρόνια. Αθλιότητες και διαρκή χτυπήματα, χωρίς κανένα σεβασμό, καμία ενσυναίσθηση. Ούτε τώρα; Ντροπή για όσα γράφει ο κ. Κασιμάτης» σχολίασε ο άλλος υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης.

  • Μανώλης Χριστοδουλάκης: Ντράπηκε μέχρι και η ντροπή

Ο γενικός γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Η “Πανδώρα”, του “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή. Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η ίδια έδινε σε συστηματικά και λυσσαλέα χτυπήματα, που όχι μόνο με δημοσιογραφία, αλλά ούτε με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση”».

Μετατίθεται για α΄τρίμηνο του 2022 το συνέδριο της ΝΔ: Τον Παύλο Μαρινάκη προτείνει για νέο γραμματέα ο Μητσοτάκης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: