Συζήτηση για την ακρίβεια σήμερα στη Βουλή: Ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στον Αλέξη Τσίπρα

Προϋποθέσεις Τσίπρα για συναίνεση: σοβαρή εθνική στρατηγική, κόκκινες γραμμές και αποφασιστικότητα

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Αλέξης Τσίπρας (πλάτη) μιλά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης της κύρωσης του νομοσχεδίου για την επέκταση της αιγιαλίτιδας ζώνης στο Ιόνιο Πέλαγος, Αθήνα, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021. Τον παρακολουθεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές




Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει στις 12:15 στη Βουλή, στο πλαίσιο της προ ημερήσιας διάταξης συζήτησης με θέμα τις αυξήσεις των τιμών.

Η συζήτηση προκλήθηκε ύστερα από αίτημα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με τον Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί το Μαξίμου πως δεν λαμβάνει επαρκή και αποτελεσματικά μέτρα στήριξης για τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από το κύμα ακρίβειας.

Στη σχετική επιστολή του προς τον πρόεδρο του κοινοβουλίου, Κωνσταντίνο Τασούλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «πρωτοφανές κύμα ακρίβειας που έχει δημιουργήσει κλίμα ασφυξίας στα νοικοκυριά» και για «ατολμία της κυβέρνησης να λάβει ουσιαστικά μέτρα στήριξης με αύξηση του κατώτατου μισθού, μείωση του ΕΦΚ θέρμανσης και κίνησης καθώς και για επιβολή αυστηρών ελέγχων εναντίον των καρτέλ στην αγορά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ- ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σημαντικές συναντήσεις Δένδια στη Μάναμα: Με τον ΥΠΕΞ του Μπαχρέιν και τον διάδοχο του θρόνου και πρωθυπουργό

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: