Οργή στο ΠΑΣΟΚ για σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη σχετικά με τη Φώφη Γεννηματά

Λουλούδια που έχουν τοποθετηθεί στο έδρανο, της προέδρου του ΚΙΝΑΛ Φώφης Γεννηματά, κατά τη διάρκεια τήρησης ενός λεπτού σιγής, στην Ολομέλεια της Βουλής, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021. ΑΠΕ- ΜΠΕ/ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ/ ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ




Με μια οργισμένη ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ αντέδρασε σε σχόλιο του Στέφανου Κασιμάτη στα ΝΕΑ,

με το οποίο ο δημοσιογράφος υποστηρίζει μεταξύ σοβαρού και (κάκιστου έως αήθους) αστείου ότι η εκλιπούσα Φώφη Γεννηματά προσέφερε περισσότερα στο ΚΙΝΑΛ με τον θάνατό της παρά εν ζωή.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΝΑΛ αναφέρει:

«Η “Πανδώρα”, του  “γνωστού και μη εξαιρετέου” κ. Κασιμάτη, στη στήλη του στα ΝΕΑ, ξαναχτύπησε  σήμερα τη Φώφη Γεννηματά με άθλιο τρόπο που ντράπηκε μέχρι και η ντροπή.  Η απάντηση μας είναι η ίδια που τόσα χρόνια η  ίδια έδινε σε συστηματικά  και  λυσσαλέα χτυπήματα, που  όχι μόνο με  δημοσιογραφία, αλλά  ούτε  με το περιθώριο δεν συνάδουν: Περιφρόνηση και Απαξίωση».

Το σχόλιο Κασιμάτη προκάλεσε επίσης  την αντίδραση του υποψηφίου για την ηγεσία του Κινήματος Νίκου Ανδρουλάκη ο οποίος έγραψε στο twitter:

«Κανένα μέτρο, καμία ενσυναίσθηση, κανένας σεβασμός στη μνήμη της Φώφης Γεννηματά. Ντροπή για την απρέπεια του σχολίου του κ. Κασιμάτη».

 

Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης αλλά και πολλοί χρήστες στο διαδίκτυο εκδήλωσαν επίσης την έντονη αντίδρασή τους.

Έντονη ήταν και η αντίδραση του επίσης υποψήφιου για την προεδρία του ΚΙΝΑΛ, Χάρη Καστανίδη, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε τα εξής:

«Το να προσφέρει υπηρεσίες στην παράταξή της ή στη χώρα με το θάνατό της μια αρχηγός αποτελεί τιμή για τη νεκρή και ατιμία γι’ αυτόν που το γράφει, γιατί δεν αξιολογεί τι γράφει, δεν καταλαβαίνει την αξία να φεύγεις όρθιος(α), από το να είσαι μια ζωή σκυφτός, όπως αυτός».

Πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου στην «ΑΥΓΗ» ξεκινά ο ΣΥΡΙΖΑ: Στόχος η οικονομική αναδιάρθρωση της εφημερίδας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: